![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam
Przede wszystkim chciałem przeprosić za może niezbyt precyzyjny tytuł tematu. Kolejną rzeczą za którą ewentualnie chciałbym przeprosić to jeśli powtarzam pytanie które już kiedyś gdzies padło. W takim wypadku proszę administratora o usunięcie tego tematu i ewentualnie o powiadomienie mnie przez pm gdzie mogę odpowiedź na to pytanie znaleźć. A teraz przechodząc do meritum. Na kilku screenach domków budowanych przez użytkowników tego forum zauważyłem że okolica wokół parceli nie jest pusta i płaska lecz zadrzewiona, zabudowana i czasami górzysta. Jest to zasługa jakiegoś oficjalnego dodatku czy być może podmiany jakichś plików bądź nieoficjanej łatki? W tym i w tym wypadku chciałbym zapytać co to za dodatek i jeśli jest to coś dostępne w internecie to gdzie to mogę znaleźć. Z góry dzięki za odpowiedź |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
To sprawa dodatku Nocne Życie
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ozdoby-włączone(będzie widać drzewa, szyldy, znaki drogowe, itp.)
Sąsiedzi-włączeni(będzie widać domy pobliskich parcel) Zasięg widoku-bez niego będzie widoczne tylko kawałek trawy poza granicami parceli i niebo zaraz bliziutko trawy. |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 13
|
![]()
I jeszcze jedno... Jeżeli postawisz dom np. na górze, to on stanie w takim jakby wgłębieniu. Naokoło niego będą góry.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|