![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam problem, chyba przez ten problem z komórką usunął mi się ten facet z rodziny Łopatka, Gienek czy jak mu tam, jak mam go przywrócić. Jeżeli muszę to zrobić jakimś programem, to napiszczie mi dokładnie skąd go ściągnąć i jak to zrobić, bo nie używam takich rzeczy. Z góry dziękuję i pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Napiszcie mi jak przywrócić tego sima proszę ;(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jeśli chcesz mieć samą postać,którą będziesz musiała tworzyć w trybie tworzenia rodziny,tj. będzie w skrzyni Simów,mogę ci ją wyciągnąć przez SimPe
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
A czy da się jakos, żeby wróciła do tej rodziny ??? Żeby się tam pojawił spowrotem ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 13
|
![]()
Nie za bardzo wiem o co chodzi, ale jeżeli sim jest w skrzyni simów, to możesz go wprowadzic po prostu do jego rodziny...
![]() PS. Jeśli chodzi o inną sytuację to dokładniej opisz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Oki tio powiedz mi jak mam go przywrócić,żeby był chociaż w tej skrzyni simów, naprawde nie wiem jakim cudem on zniknął
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A czy podczas usuwania wyskoczył komunikat i trzeba było nacisnąć jedną z trzech opcji?
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Tak właśnie wyskoczył komunikat error coś tam i są trzy opcje delete reset lub cancel i cancel mi nie działała i nie wiem którą kliknęłam ale jak wychodziłam z rodziny sim jeszcze był a potem wchodzę a tu go nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja kiedyś tak wcisnęłam i wybrałam opcję delete. Na szczęście nie zapisałam gry. Tylko, że mi odrazu usunął się sim.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 13
|
![]()
Jeśli kliknełaś delete, a potem zapisałaś, to "musztarda po obiedzie", innymi słowy: sim nie wróci. Jego już nie ma. Nie umarł, ale po prostu zniknął.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|