![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podobają mi się za bardzo.Natasha jest nawet ładna
![]() Ostatnio edytowane przez The FerG : 29.04.2007 - 15:06 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Lissa jest najładniejsza. Natashy też jest niezła.
|
![]() |
#4 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Fajny też pies niedaleko lissy ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
same smoki
![]() Natasha jest najladniejsza ![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 13
|
![]()
Po pierwsze nie można ich dokładnie ocenić , ponieważ ( ja ) nie widzę ich twarz z bliska. Najlepiej rób im pare zdjęć : jedno portret z bliska , drugie bardziej z daleka. Popraw też grafikę zdjęć. To tyle rad
![]() Doris 14,5/20 Emily 14/20 Natasha 16/20 Lissa 13,5/20 Sarah 18/20 Pozdrawiam ![]()
#7 |
Guest
|
![]()
Zależy jak komu ale te simki mi się nie podobają, może to dlatego że są tak niewyraźnie na zdjęciach widoczne
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 13
|
![]()
Nie chce sie wymądrzac, bo moje simki też nie zawsze dobrze oceniano, ale wyraże swoją opinie.
Doris: Szczerze mówiąc wcale mi się nie podoba. Proporcje poszczególnych elementów źle dobrane, ale daję plus za pasującą fryzurę i sukienecke. 6/10 Emily: Ok. Podoba mi się, twarz taka... "przyjemna". ![]() Natasha: Zbyt ciemny make-up. Spróbuj użyc innego pudru, efekt według mnie będzie lepszy... Ta czarna bluzka powoduje, że dziewcze wygląda jak z jakiejś sekty. Różowa wstążka do niczego nie pasuje. Spróbuj trochę rozjaśnic ogólny luk. Do twarzy nie mam zastrzeżeń. ![]() Lissa: PO bluzce domyśliłam sie, że to nastolatka. ![]() Sarah: no i znowu się czepne makijażu. Wydaje mi sie, że była stylizowana na barbie, całkiem ci wyszło. ![]() Nie bierz tego co napisałam do siebie.... Wyraziłam tylko swoją opinię. Ty masz swój gust, to dobrze. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nio to daję następne:-)
Olka: ![]() Konrad: ![]() Amanda: ![]() Dagmara: ![]() Andreas: ![]() Zośka: ![]() Alicja: ![]() Marika: ![]() Jessica: ![]() Ostatnio edytowane przez gabi199313 : 28.04.2007 - 09:14 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Najbardziej podoba mi się Dagmara
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|