![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To taki trochę dziwny problem. Moim Simom urodziło się niemowlę, z czego bardzo się cieszę. Ale chcę dać również zaadoptować nastolatka lub dziecko. Sim klika na telefon -> pracownik biura adopcyjnego po czym coś tak gada i odkłada słuchawkę i nic się nie dzieje. Ostatnio adoptowałam dziecko jekieś pół roku temu. No i pamiętam, że na następny dzień przynoszono dziecko. Odczekałam jeden dzień dalej nic! Jak ja mam to dziecko zaadoptować?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
To mi wygląda na błąd. Masz jakieś hacki? Normalnie to sim coś gada, ale potem gada pracownik biura adopcyjnego i albo mówi że jutro masz dzieciaka, albo ze nie spełniasz warnuków. Zobacz czyw innych rodzinach też się tak dzieje.
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Zrobiłam jak mi radziłaś, zajrzałam do innej rodziny i tam to samo. A można robić nastolatka w tworzeniu rodziny? Samego be osoby dorosłej? I czy jak go wstawię do rodziny to wyjdzie, że jest dzieckiem moich Simów? Ten problem z adopcją całkiem pokrzyzował moje plany
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Możesz zrobić tak:
- stwórz nową rodzine dziecko (czy tam nastolatek) + dorosły - połącz ich ze swoją rodziną - wyprowadź lub zabij dorosłego Niestety to dziecko nie będzie dzieckiem Twoich simów.
![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Ja też mam podobne problemy z adopcją; wydaje mi się, że to błąd któregoś z dodatków do The Sims 2. Niestety, nie adoptuję dzieci zbyt często, więc nie wiem którego. Próbuj do skutku - mi też się w końcu niechcący udało
![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No właśnie, o to chodzi, że jak się zabije matkę to nastolatek nie będzie dzieckiem tych Simów. wyłącze starzenie i będę próbowała do skutku.
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
A ściągaliście aktualizacje do tych dodatków? No to co usuwa wszystkie błędy?
EDIT: To raczej nie jest błąd Nocnego Życia, bo ja mogę adoptować dzieciaki bez problemów, a jeśli to NŻ to pomaga ściągnięcie aktualizacji: http://thesims2.ea.com/update/
Ostatnio edytowane przez RocketQeen : 11.05.2007 - 13:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No nie wiem. Ja mam Na Studiach, Nocne Życie i Zwierzaki. MOże to błąd Zwierzaków?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
a kasy masz dość na adoptowanie dzieciaka?
a może pobrałaś sobie z netu jakiś nowy telefon który jest niekompatybilny z grą? a kup simowi komórkę i zobacz czy też jest ten błąd? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|