![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Poszukuję rzeczy związanych z wsią(nie ma takiego tematu chyba, albo żle szukałam). Najlepiej:
- gotowe domy - meble(najlepiej z salonu, ale kogą być każde) - ozdoby - ubrania dla płci żeńskiej - zwierzątka wiejskie no i wszystko co się z tym kojaży ![]() Z góry dziex |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wpisz na www.modthesims2.com w wyszukiwarkę: village. Coś pominnaś znaleść. Pozdrówki
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wiem że ci za bardzo nie pomogę ale w dodatku cztery pory roku są takie typowo wiejskie rzeczy (proponuje kupić).
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
zwierzeta-http://www.simslice.com/thesims2/ts2objects-pg5.htm
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dzięki, wiem, że są w Czterech Porach Roku, ale do sypialni i kuchni, a ja chcę jeszcze do salonu...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie: jak ściąga się zwierzęta? Tzw. gdzie je rozpakowywać?
P.S. dlaczego gdy ściągam ubrania, meble itd. nie ma ich w grze? ;( Normalnie wypakowywuje je do "DOWNLOADS" i ich nie ma! ;( Nie wiem, może jakaś tępa jestem, dajcie mi jakąś foto-poradę ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może tu znajdziesz jakieś ciuszki:www.all-about-style.com
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mam dla Ciebie stronę tylko z takimi dodatkami, ale także z dodatkami w stylu zamkowym i .... a zobaczysz to się przekonasz.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|