![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam wielki problem z grą The sims 2 a właściwie z jej dodatkami. Ostatnio kupiłem The sims 2 Edycja DVD i pare dodatków. Zacząłem instalacje podstawki... Wszytko było ok. Później instaluje dodatek " Nocne życie " zainstalował sie normalnie. Pod koniec instalacji wyskoczyła aktualizacja i tu jest problem. Mianowicie Prosi o 4 płytke The sims 2 ALE JA PRZCIEZ MAM EDYCJę DVD... włożylem tą płytke dvd i myslalem ze sie zaktualizuje, a tu nic ciagle ten komunikat na wierzchu
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja mam wydanie na cd ale moja kumpela ma dvd więc może jakoś uda mi sie pomóc. Jeżeli masz pirata to się nie dziw że ci to wyskakuje a jeżeli nie to juz jest zupełnie inna sprawa :smirk:
Jeżeli mam program demnon coś tam (nie pamiętam jak to sie nazywało) to wtedy wybierało sie coś tam potem jeszcze coś a potem cd4 ale dokładnie nie pamiętam co może ktoś inny ci powie? Może zbyt dużo nie pomogłam ale zawsze czegoś się dowiedziałaś/eś :smirk: |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jeśli chodzi o aktualizację, to w tym przypadku chyba najprościej będzie ściągnąć patcha ze strony http://thesims2.ea.com/
P.S. Fredka, taka mała prośba. Nie zaśmiecaj forum takimi postami jak ten powyżej i tak mamy tu niezły bałagan ![]() pozdrowienia Ostatnio edytowane przez Świt : 23.05.2007 - 21:25 |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie wiem czy patch ci pomoże, ja ściagnęłam i cały czas mam problemy zwiazane z brakiem aktualizacji ( to są drobne błędy, ale zawsze). najlepiej będzie jesli pożyczysz od kogoś tę czwartą płytę i zaktualizujesz.
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja miałam tą samą a właściwie podobną sytuację.Oturz nie miałam simsów 2 a nocne życie instalowałam (oczywiście simsy 2 zainstalowane były, tyle , że plytek nie mialam) i poprostu, gdy pojawil się komunikat "aktualizuj" nie klikalam nic tylko zresetowałam kompa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 20
|
![]()
po prostu sciagnij patcha z ==> http://thesims2.ea.com/update/getpat...&languageCode= <==
przed instalacja NŻ zaktualizuj gre (uwaga! najlepiej wylaczyc programy dzialajace w tle) potem zainstaluj NŻ i nie bedzie juz prosil o aktualizacje... mam nadzieje ze pomoglem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
mam ten sam problem, postaram sie to zrobic, tylko nei wiem jak mam zaktualizowac gre...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
czy komus to pomoglo?
Bo mi wywala przy aktualizacji,ze chce plytke nr 4... :/ czyli znowu to samo :/ |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Na razie mam zainstalowane tylko TS2 DVD i szyk i elegancję CD. Nie woła mi o auktalizację... Zobaczę co się stanie, gdy zainstaluje NŻ...
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|