Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.06.2007, 15:02   #1
ola-zolta565
Guest

ThumbsDown A złodzieja wcieło...?

Chce żeby przyszedł do mnie złodziej. Czytałam gdzieś że jeśli chce tego złodzieja to muszę mieć w domu wartościowe rzeczy, więc czekałam na złodzieja i nic. A tak w ogóle to jeszcze nigdy nie przyszedł odkąd gram a gram już 3 lata... Nie ma jakiegoś sposobu aby go "przywołać" ???? :con:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.06.2007, 08:48   #2
Nasti
Guest

Domyślnie

Ja gram w simsy gdzies od dwóch miesiecy i w sumie złodziej był u mnie chyba z 5 razy, a on nie zawsze przychodzi do bogatych domów kiedyś miałam dom raczej biedny i przyszedł Musisz po prostu czekać, bo wątpie czy istnieją sposoby na przywołanie go
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2007, 13:36   #3
Lilith

Reputacja: 10
Domyślnie

Kod boolProp na skrzynke i make NPC i próbój... Mi się kiedyś udało
Lilith jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2007, 14:31   #4
Verona
Guest

Domyślnie

Ehh... Dziwny topic... Czy to takie fascynujące zobaczyc złodzieja w simsach, ze aż go na siłę kodem chcecie przywoływac...? :con:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2007, 08:04   #5
_czarna_mamba_
Guest

Domyślnie

a ja znam inny sposób. rozbuduj trochę dom, kup dwa rodzaje jackuzzi, wybuduj dwa baseny, zrób piekny ogród, wszystkie kwiaty i ozdoby, najdroższe łóżka i rzeczy i najlepiej,gdybyś mieszkała sama.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2007, 18:46   #6
Justa95
Guest

Domyślnie

Ale pamiętaj że złodziej przyjdzie ok. północy i jak simy będą spać.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.06.2007, 18:24   #7
Eli1991
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał ola-zolta565
Chce żeby przyszedł do mnie złodziej. Czytałam gdzieś że jeśli chce tego złodzieja to muszę mieć w domu wartościowe rzeczy, więc czekałam na złodzieja i nic. A tak w ogóle to jeszcze nigdy nie przyszedł odkąd gram a gram już 3 lata... Nie ma jakiegoś sposobu aby go "przywołać" ???? :con:

To nic nie da. Przyjście zlodzieja jest z góry ustalone w grze. Czy masz duzo kasy czy nie on przyjdzie albo nie. To nie zalezy od ciebie. Nie wiem czy to takie mile gdy przychodzi zlodziej w The Sims 2 bo dosyc ze moze cos ukraśc to też może nie wygrac walki z policjantem i nie dostaniesz odszkodowania. Nie masz sie czym martwić to nie twoja wina. PAPAPA!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.06.2007, 08:49   #8
Nandelle
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał ola-zolta565
Niewiem jak ty ale jak wlaczylam rodzine kaliente w milowie i w ten sam dzien w nocy przyszedl zlodziej spróbuj.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.06.2007, 09:00   #9
Maksio
Guest

Domyślnie

U mnie jak simy chodzily spac o 22 to zawsze przyszedl zlodziej
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.06.2007, 12:48   #10
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Jak chcesz przywołać złodzieja kodem, to boolpropem jak już pisano. Złodziej przyjdzie jak simy będą spały. Raczej nie ma sie na to wpływu tak samo jak sie nie ma wpływu na to, kiedy przyjdzie skunks... No chyba, że kodem.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania