![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Chce żeby przyszedł do mnie złodziej. Czytałam gdzieś że jeśli chce tego złodzieja to muszę mieć w domu wartościowe rzeczy, więc czekałam na złodzieja i nic. A tak w ogóle to jeszcze nigdy nie przyszedł odkąd gram a gram już 3 lata... Nie ma jakiegoś sposobu aby go "przywołać" ???? :con:
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja gram w simsy gdzies od dwóch miesiecy i w sumie złodziej był u mnie chyba z 5 razy, a on nie zawsze przychodzi do bogatych domów kiedyś miałam dom raczej biedny i przyszedł
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kod boolProp na skrzynke i make NPC i próbój... Mi się kiedyś udało
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ehh... Dziwny topic... Czy to takie fascynujące zobaczyc złodzieja w simsach, ze aż go na siłę kodem chcecie przywoływac...? :con:
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
a ja znam inny sposób. rozbuduj trochę dom, kup dwa rodzaje jackuzzi, wybuduj dwa baseny, zrób piekny ogród, wszystkie kwiaty i ozdoby, najdroższe łóżka i rzeczy i najlepiej,gdybyś mieszkała sama.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ale pamiętaj że złodziej przyjdzie ok. północy i jak simy będą spać.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
To nic nie da. Przyjście zlodzieja jest z góry ustalone w grze. Czy masz duzo kasy czy nie on przyjdzie albo nie. To nie zalezy od ciebie. Nie wiem czy to takie mile gdy przychodzi zlodziej w The Sims 2 bo dosyc ze moze cos ukraśc to też może nie wygrac walki z policjantem i nie dostaniesz odszkodowania. Nie masz sie czym martwić to nie twoja wina. PAPAPA!!! |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
U mnie jak simy chodzily spac o 22 to zawsze przyszedl zlodziej
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Jak chcesz przywołać złodzieja kodem, to boolpropem jak już pisano. Złodziej przyjdzie jak simy będą spały. Raczej nie ma sie na to wpływu tak samo jak sie nie ma wpływu na to, kiedy przyjdzie skunks... No chyba, że kodem.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|