![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To jest mój pierwsy domek, który zdecydwałam się pokazać. Bryła może nie jest zachwycająca, więc daje tylko przód domu. Proszę o ocene
![]() Sorry, że na niektórych fotach widać ściany innych pomieszczeń... I jak? Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 22:09 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jak na pierwszy domek to nawet nieźle. Najbardziej podoba mi się kuchnia i salon. Jednak dom jest za duży! Nie wykorzystujesz miejsca. Pusto jest w: łazience, sypialni i garderobie.
A za bryłkę nie odejmuję, bo sama lepszych nie robię ![]() Ale ogólnie jest źle. Ocenka 7/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
jedyne co mi się nie podoba to przedpokój, przypomina mi jakąś poczekalnię, no i ogród, taki dziwny, pusty... reszta domu całkiem ładna, 7.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ładny domek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 13
|
![]()
Nie podoba mi się. Pomieszczenia są duże, a mało w nich mebli. Troszkę przesadziłaś z tymi lustrzanymi podłogami. Źle wyglądają trzy takie same obrazy obok siebie. Dach jest zbyt wysoki. Salon przez tą tapetę wygląda okropnie ponuro. Po co w jadalni ten stoliczek do kawy? A w ogóle to jadalnie są dwie...
![]() Na plus można zapisać to, że dobrze dobrałaś meble. Całkiem fajnie wygląda też kuchnia. Moja ocena: 3/10 Popracuj trochę, postaraj się ocieplić ten domek! ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Bryła jak sama wspominasz okropna xD
Pomieszczenia wielkie... ja tu widzę meble tylko z 4esf..... KIT... |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No i co z tego, że tylko z 4esf ? Tam są przecież fajne ;].
____ No to tak. Na zewnątrz podłoga straszna,za dużo lampek i ławek. W środku kolorystycznie dom leży,pomieszczenia za duże. Ogólnie nie zbyt mi się podoba. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Domek jest super!!! Nawet bardziej niz super... Na ogół nie jestem przekonany do SIMS2 ale teraz się przekonałem... Jak będę miał nowego kompa to sobie zainstaluje sims2 i wybuduje taki sam domek
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dobra to ja daje szczerą ocenke
Bryła 5/10 Przedpokój 6/10 Salon połączony z jadalnią 5/10 Kuchnia 6/10 Łazienka 1/10 nie podoba mi się! Sypialnia 2/10 za wielka i nie pasuje mi ten dywan! Taras 9/10najleprze Ocena całego domku to damci 6/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Moja ocena: 8.4/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|