![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
moze szukasz nie tam gdzie trza? atak wg. to wytlumacz to lepiej postaram siepomuc
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Kiedy whodzę sobie w opcje gry i klikam na ten ekranik..i mam tam cieniowanie itp. i w okienku rozdzielczość mam tylko 800x600!!!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Siema jestem nowy.. mam prosbe do Adminow, zebym mogl normalnie pisac posty.. bo w niektorych dzialach nie moge w ogole pisac postow :/ ani tworzyc tematow..
A i jeszcze jedno mam problem z gra... Gra mi sie strasznie zacina, kiedys tak nie bylo. Nawet zmienialem karte gaficzna na lepsza... Moze macie jakies sposoby na to zeby sie gra nie ciela ?? Bardzo prosze o kontakt na gg: 2875190 Sory za OT |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Kiedyś ktoś pisał chyba, że jest sposób na ominięcie tego (trzeba było z tego co pamiętam coś pozmieniać w plikach gry na dysku), ale niestety nie pamiętam treści tego posta i nie wiem nawet, czy jeszcze jest on na forum. No ale nawet jakby się tak zrobiło, to komputer mógłby sobie nie radzić i np. zresetować się podczas gry. Cytat:
Jeśli ściagasz dodatki z sieci i instalujesz oficjalne dodatki do gry TS2, to mogą one być powodem cięcia się... Wtedy sposobem może być oczyszczenie gry ze zbędnych dodatków albo (jeśli nie chcesz ich usuwać) - dokupienie pamięci RAM. No i ogólnie im dłużej używany komputer i im bardziej "zawalony" dysk, tym bardziej gra się tnie - mi na początku też działała znacznie szybciej. ![]()
Ostatnio edytowane przez Isi : 19.07.2007 - 15:01 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Centrum pomocy technicznej radzi:
Aby rozwiązać ten problem należy wyedytować przy pomocy edytora tekstu plik: (scieżka domyślna) "C:\Program Files\EA Games\Sims 2 Cztery Pory Roku\TSData\Res\Config\Rules.sgr" i zmienić w nim wszystkie wpisy "setb forceLowResolution true" na "setb forceLowResolution false". od eamane: powyższa rada dotyczy rozdzielczości, jakby ktoś się nie domyślił ; ) Ostatnio edytowane przez Eámanë : 19.07.2007 - 16:32 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|