| 

| 
		#1 | 
| 

Guest 

| 

Jednak zdecydowałam się umieścić foty  

jednego z moich domów na tym forum. ![]() Nazwałam go "Świeży Odpoczynek" ale chyba się z tym nie kojarzy.   To by było na tyle. Mam nadzieję że się Wam podoba. ![]() Papa! P.S. Na niektórych zdjęciach widać ściany (jakby z góry) to wina tego że nie mogłam się zmieścić kamerą w pomieszczeniach ;/ .......... Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 14:16  | 
|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Reputacja: 13 

| 

Szczerze mówiąc mi się nie podoba.... Pomieszczenia są okropnie ciemne. Dlaczego nigdzie nie ma okien...? No i dlaczego w tej pierwszej sypialni są firanki, skoro nie ma okien? Bryła jakoś mnie nie zachwyca... Ogródek jest git, tylko po co tam drewno kominkowe, skoro nie ma tam kominka?   

Ten zielony pokoik spodobał mi się najbardziej. W tej drugiej sypialni jakoś tak pusto i ponuro. W salonie też są rolety, a nie ma okien. Dziwne moim zdaniem.     Do kuchni nic nie mam.Ogólnie to moim zdaniem ci nie wyszło. Jakoś tak ponuro... Użyłaś gotowych zestawów z neta. W dwóch przypadkach w ogóle nie użyłaś swoich pomysłów... Myślę, że dom dużo lepiej wyglądałby z oknami. Pomyśl o tym... Wydaje mi się, że mogłabyś nad nim jeszcze sporo popracować. 2/10  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#3 | 
| 

Reputacja: 14 

| 

Najpierw rady dotyczące zdjęć  

![]() - wciśnij TAB i znak "-" (minus) na klawiaturze po prawej. Wtedy te pokoje się tak ładnie wydłużają, przez co mieścisz się z kamerą nawet w pom. 3x2 i w dodatku :smirk: - oświetlenie. Aby uzyskać fajny klimacik, należy włączyć noc i poustawiać kinkietki, jakies żyrandole itp. Teraz umieblowanie: - za dużo dodatków z neta (w dodatku lipnych). Trochę wybredności by Ci się przydało ![]() - ściągnij sobie lustrzane podłogi z muranomobilia.com - polecam strony: holysimoly, to co wyżej, 11dots, są tam bardzo ładne mebelki. - a, i jeszcze tap. i podłogi - jak wróci simsweb [sory za reklamę, ale wiecie, tu chodzi o talent BM   ] (na sims2design też można niektóre produkcje z tamtąd zassać, to naprawdę warto sobie je pościągać, ja osobiście uważam, że tam są najbardziej realistyczne kafle pod słońcem    Bryły nie oceniam, bo się nie znam, po mojemu, to niezbyt. Ogólnie za domek dam 4/10 

flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo  
			 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#4 | 
| 

Guest 

| 

Ocenie tylko, bo nie pobieram domów z dodatkami z neta.  

Bardzo ładna prezentacja domu, zdjęcia ładne są . Z zewnątrz domek jest prosty ale przyjemny w odbiorze. Trochę kojarzy mi się z domami z Milowa. W środku, ładne dodatki z neta zwiększają atrakcyjność pomieszczeń. A więc, ściąganie z neta dodatków oraz ich dobór do wystroju wnętrza, u mnie masz zaliczone, na piątkę.  | 
| 

| 
		#5 | |
| 

Guest 

| 

Cytat: 

| 
|
| 

| 
		#6 | 
| 

Reputacja: 13 

| 

Ahaaa, no to chyba, że tak.   

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#7 | 
| 

Guest 

| 

A mi się podoba... Ładne te meble, fajne pomieszczenia... Niestety nie wyświetla mi się cały dom więc nie ocenię bryły.

| 
| 

| 
		#8 | 
| 

Guest 

| 

Mi tez sie domek podoba, umeblowanie jest super, ale uderzający jes brak okien... 

Pokoje za ciemne a tak to super, bryła jest ok ![]() 7/10  | 
| 

| 
		#9 | 
| 

Guest 

| 

domek bardzo ładny, najładniejszy jest pokój dziecka, 7/10

| 
| 

| 
		#10 | 
| 

Guest 

| 

O matko....nie ma okien....buu ja uwielbiam okna. Tam czułabym sie jak bym mieszkała w piwnicy, okropieństwo. Pokój dziecka może być a reszta mi sie wogóle nie podoba... wybacz. 2/10

| 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|