![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cytat z pewnego serwisu o simach:
IndividualRoofSlopeAngle [15/75] - "Narzędzie" które pozwala ustalić pochyłość dachu ...no wlasnie, ale jak owy kod dziala? Jakie "narzedzie"? Jak sie tym obslugiwac, aby ustawic poszczegolne katy nachylenia dla wybranych dachow? U mnie kod nie dziala, dziala tylko ten dla wszystkich dachow, ale zmiana kontow dla poszczegolnych bardziej by mi sie przydala. Tak, mam dodatek Zwierzaki, jesli o to chodzi. Czy ktos umie owy kod obslugiwac w praktyce? ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja używam kodu roofslopeangle /15-75/
Wpisz np. roofslopeangle 30, wtedy kąt nachylenia dachu będzie miał tyle stopni. Takie automatyczne to jest ![]() To działa na wszystkie jednakowo, jeśli o to chodzi ![]() Ostatnio edytowane przez Nefré : 01.08.2007 - 14:12 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No wlasnie tez tego uzywam, ale napisalem, ze zalezy mi na indywidualizacji poszczegolnych fragmentow dachu... Wiec, ktos potrafi z owego kodu skorzystac? ^^
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Po wpisaniu kodu trzeba kliknąć na wybrany dach przytrzymując CTRL i ALT
![]() Dach odpowiednio się zmieni zgodnie z kątem jaki wpisaliśmy w kodzie ![]() Sprawdziłem i działa! uwaga: Kod został wprowadzony w Zwierzakach, ale podobno żeby działał poprawnie trzeba zainstalować patcha lub po prostu nowszy dodatek. W innym wypadku zmieniony dach może się nie zapisywać na parceli. Pozdrawiam :papa: |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wielkie dzieki! Dziala, bardzo mi to pomoze. Dodaje reputacje.
![]() Ostatnio edytowane przez Fizzly : 02.08.2007 - 17:24 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|