![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam! Mam pewien problem... Mianowicie chodzi o dodatki z neta! Mam Szyk i elegancję zwierzaki biznes studia rozrywke rodzinna- akcesoria no i normalne simsy!(wszystkie części są ściągnięte z neta) Ściągnełam sobie z różnych stron fryzury makijaż ubrania no i zrobiłam tradycyjnie mój komputer - dysk C - EA - the sims 2 - no i utworzyłam folder Downloads ! Ale Dodatki nie działają!! Gdzie mam umieścić dodatki żeby działały ?! Prosze pomóżcie !!!!!!!!!!!!
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]()
powinnaś je umiescic do tego folderu o którym mówisz. Niewiem czemu nie dzialaja. a czy wypakowalas je do tego folderu przez winrara? Niektóre pliki sa o roszerzeniu package (z niebieska ikonka0 i ich sie nie wypakowuje tylko instaluje poprzez klikniecie na nie dwa razy. Mam nadzieje , ze pomoglam
![]() PS. Czy wiesz moze czemu bie chce sie pojawic okienko do kodow po wcisnieciu [ctrl] + [shift] + C ? blabym ci za to wdzieczna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dodatki trzeba umieszczać gdzie indziej.
Moje Dokumenty/EA Games/The Sims 2 I tam utwórz folder Downloads. Tam pakuj dodatki. Proszę o punkt reputacji (jeśli nie działa pisz) |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
pati1394 pliki są w folderze zip wchodze do folderu a tam jest umieszczony plik w formacie package no i je wklejam do tego folderu Downloads ! Zawsze tka robiłam i działały teraz jak mam te szyk i elegancję zwierzaki itd to nie chcą działać ;/ A jeśli chodzi o to czemu nie pojawia ci się okienko jak naciskasz ctrl shift i C to nie mam pojęcią! Powinno ci się otworzyć bo innego sposobu nie ma! Spróbuj poprostu mocniej przycisnąć!
Tonetti spróbuje tak jak mówisz i zaraz dam odpowiedz ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
I jak działa?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
DZIAŁA... Super !! dziękuję ci za rade !! Faktycznie źle umieściłam pliki teraz już jest wporzadku dziekuje !! :*
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Ludzie! Tu nie gadamy o piratach! |
|
![]() |
![]() |
![]() |