![]() |
#2 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Odeślij płytę do EA Games, wymienią Ci na nową
![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jak masz pirata to nic nie zrobisz, a jeśli oryginał to zrób tak jak było napisane wyżej
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 18
|
![]()
Dokładnie - wyślij płytę do Eelectronic Arts z pozostałymi, 3 płytami, opakowaniem, instrukcją, opisem usterki i adresem zwrotnym. Co prawda piszą, że termin od otrzymania nowej wersji waha się między 2 tygodniami a 30 dniami, ale mi przysłali ją po tygodniu. No i nie otrzymasz płytki 1, tylko nową wersję DVD (w starym opakowaniu ze starą instrukcją), więc jeżeli twój komputer nie jest wyposażony w takowy czytnik, po prostu nici
![]() ** - piszę na podstawie doświadczeń własnych i moich 2 koleżanek, więc z pewnością będzie identycznie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A jak ten opis usterki i cała reszta ma mniej więcej wyglądać?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Piszesz co się stało z płytą i w jakich okolicznościach. Wkładasz do opakowania ze wszystkim co tam powinno być, pakujesz, idziesz na pocztę i wystłasz.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A jeżeli złamie się np. płyta z dodatkiem Na Studiach ? Czy wtedy też odsyła się ją do EA ??
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Tak. Każdą, którą wydało Ea Games
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Wiem, że strary temat, ale nie chciałam zakładać. Jeśli złamała MI się płyta, z mojej winy to też mi odeślą nową.? Co mam w takim wypadku napisać? (Tak naprawde to koleżanka mi złamała, ale moja wina, bo nie powinnam była pożyczać...)
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Napisz i zobaczysz, czy odeślą
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|