![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
trzeba 5 razy wybrać się na wakacje.
![]() a ja nie moge zdobyć: 1.Odkryj tajemnicę wyspy. 2.Naucz się odprężać się na sposób mieszkańców gór. 3.Wypowiedz życzenie 4.Poznawaj miejscowe zwyczaje 5.Znajdz zakopany skarb. 6.Zdobądź album na zdjęcia aby pokazać je przyjaciołom 7.Zagraj w te kulki i wygraj 8.Pierścienie drzewne opowiadają interesujące historie Pomoże mi ktoś jak do tego dojść? ;D |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
2. mocny masaż w trzech jeziorach
3. Taka studnia w azji 5. znajdujesz mape na statu kapitana <pszeszukaj kajute> i kopiesz calą przyległą do statku plaże 6. jak wrocisz zamow album ze zdjeciami 7. mahjong w azji 8. w trzech jeziorach musisz obejżeć taki wielki pien, wyskoczy ci pełno takich okienek <7> |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
dzięki ;*
cos pokombinuje z tym ;] |
![]() |
#5 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
3.To trzeba do jakiejś studni wrzucic monete i ta studnia jest chyba w wiosce takemizu ,ale nie wiem czy napewno tam. 5.Po porstu kop w ziemi kliknij na ziemie i kop ciągle ,ja już wykopałem 3 ![]() 4.Sam tego nie mam ale wydaje mi się że musisz umiec wszystkie te ''gesty'' jak ukłon itp które poznajesz oddzielnie w każdym mieście od ludzi. No i w postach wyżej jest tez odpowiedzi na te pytania. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2.Trzeba pojechać do jakiegoś ośrodka i nauczyć się masażu 3.Jeszcze nie wiem 4.Trzeba znać miejscowe powitania żeby je poznać ktoś inny musi ci pokazać gest, 5.To samo co mapa trzeba kopać i szukać a dakładniej nacisnoć na ziemie i wybrać opcje "szukaj zakopanego skarbu" czy jakoś tak. 6.Kliknąć na komputer po wakacjach i jest jakać opcja z albumem. jeszcze do tego nie doszłam 7.A nie klocki? Bo ja tak mam.Jest taka gra w Dalekim wchodzie i trzeba z kimś wygrać. 8.Pojedz na parcele publiszną w Trzej Jeziorach (nie pamiętam jaką)Kliknąć na taki pień i wybrać opcje obejrzyj. Ostatnio edytowane przez domsim : 08.09.2007 - 20:11 |
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
tak ,klocki.sorry
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Tam gdzie jest "Wypowiedz Życzenie" Trzeba znaleść w Dalekim Wchodzie
Coś podobnego do studni życzeń o nazwie Duchowy Relikwiarz |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
dobra nie mam już tylko jednego.
'Odkryj tajemnicę wyspy' co musze zrobić? ;> |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
JUż mówiłam to tajemnicza parcela żeby ją znaleść trzeba też znaleść do niej mape.Jak znajdziesz mape klikasz na sima Idz>Parcela Pubiczna i szukasz parceli ze znakem zapytania. |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|