|
|
#1 |
|
Guest
|
Jest to pierwszy dom , który prezentuje na forum... jest to starter, raczej skromny, zamieszkała w nim młoda kobieta po wielu przejściach i z niewielkim defizytem budżetowym. cena domku to : 12 752
Przepraszam za złą jakość zdięć, ale niestety mam nienajlepszą kartę graficzną. Widok ogólny: ![]() Salon: Sypialnia: Kuchnia: Łazienka: Mały "ogródek" i stawek za domem : Widok "z lotu ptaka"
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
ladny maly domek
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Dasz do ściągnięcia? Bo zawsze startowo simy mają 20 000$ i trzeba je wydać na dom. Ten jest piękny.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Uwielbiam takie maleństwa ^^" No bardzo miły domeczek, tylko troszkę cieplejsze kolorki, zwłaszcza w łazience i byłoby 10/10, tak daje 8/10
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 14
|
nie podoba mi sie. Nie masz wyczucia jeżeli chodzi o dek. wnętrz. W tym domu ani jednego maxisowego obiektu (poza stolikiem w kuchni). Ja rozumiem, że maxisowe rzeczy nie są zbyt ładne, ale w porównaniu z tymi... Ogółem za domek dam 5/10
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Mały, skromny, przytulny. Co jedynie mnie zraża to te wielkie budynki za nim hehe takie maleństwo do gigantów
![]() Daje 9/10
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Mhmn, śliczny
Potwiedzam, łazienka lepiej by wyglądała gdyby były w niej choć o ociupinkę cieplejsze kolory. Oceniam na 9/10 P.S. Daj do ściągnięcia, proszę
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Bardzo gustowny domek
tylko moim zdaniem zbyt blisko jest położony obok ulicy ale co szczegół nie potrzebne są aż dwie rolki papieru toaletowego dla jednej Kobiety, no cóż... może wszystkiego nie wiemy?
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 13
|
Nie bardzo. Dziwnie dobrane elementy dekoracyjne, pokrycia ścian i podłogi są w zimnych barwach, domek nie sprawia jak dla mnie byt miłego wrażenia. Lubię, kiedy używa się dużo dodatków z neta, ale bez przegięcia... No, i jeszcze trzeba umieć te dodatki dobierać... Tobie wyszło kiepsko. Ogródek też nieciekawy. Jak już musiałaś dać jakieś rośliny to mogłaś różne, a nie trzy takie same. Albo, skoro to starter, w ogóle kwiatów nie dawać... Zewnętrzne pokrycie ścian też takie... Nietypowe.
Ogólna ocena - 3/10. Jak już pisałam, nie podoba mi się. |
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
hmmmm..... zdjątka zle wykadrowane i domek nie w moim stylu za mało miejsca za duzo poupychane jak bys przeniosła obiekty do większego domu i niektóre pozamianieala to bybł by super
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|