![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Malutki domek znanej wszystkim pani z Werony, Bianki Montek jest utrzymany w bardzo ciepłych barwach. Właścicielka chce cały rok czuć sę optymistycznie, a takie barwy - miodowy, ciepły brąz - nastrajają ją bardzo pozytywnie.
Bianka: Jego wielkość jest taka, ponieważ pwięcej mi nie potrzebne, jako samotnej kobiecie... no, może już nie tak bardzo samotnej. Więcej Wam nie zdradzę, tylko tylę, że dom w ciągu najbliższych miesięcy, lat może ulec niewielkiej przebudowie. No dobrze, zapraszamy do zapoznania się z tymi niesamowitymi klimatami. Wymagania: TS2 / TS2 NS / TS2 CPR / TS2 P Z góry przepraszam za niebo na zdjęciach. Do moderatorów: poprzedni temat ma prawie taki sam tytuł i tylko 3 zdjęcia, bo zamiat "Podgląd posta" kliknęłam "Wyślij nowy temat". Tamten jest to skasowania ![]() Mam nadzieję, że się spodoba. Pozdrawiam, olliss. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:30 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek chętnie bym się do czegoś przyczepiła ale niemam do czego domek cudo 10/10
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dziękuję za ocenę. Nie sądziłam, że dom się spodoba, bo robiłam go baardzo spontanicznie
![]() Jak ktoś będzie chciał, to mogę dać do ściągnięcia ![]() Pozdrawiam, czekam na dalsze komentarze ![]() Ostatnio edytowane przez olliss : 22.09.2007 - 22:04 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo ładny, przytulny i w ciepłych barwach które bardzo lubię. Widziałam już kilka twoich domów i widzę że masz zamiłowanie do takiego stylu. Ja byle jaki dom urządzam 2 godziny żeby wyglądał jako tako, a tobie tak po prostu spontanicznie wychodzi takie małe cudeńko, ja tez tak chceee =d
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Widzisz Nasti.
Coś takiego jest, że ja w innych kolorach NIE UMIEM urządzać wnętrz. Po prostu nie umiem. I jak zaczynam eksperymenty z bryłą, i wychodzi coś... jako tako, zaraz urządzam i jeśli się nadaje troszkę, to wstawiam na forum. Lubię dopracować szczegóły, wszystko zapiąć na ostatni guzik. Pozdrawiam, czekam na dalsze oceny ![]() olliss |
![]() |
#6 |
Reputacja: 18
|
![]()
Fajny domek 10/10
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Śliczny domek, może dlatego, że bardzo lubię Biankę MOntek
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Castaway, nie mam NŻ, dlatego go nie dopiszę. Logika. Coś Ci sę chyba pomyliło
![]() Dziękuję za tak miłe ocenki ![]() Kometujcie dalej. Pozdrawiam, olliss. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Hm... Dom nawet ładny. 9,5/10
|
![]() |
#10 |
Reputacja: 14
|
![]()
Cieszę się, że napisałaś o mnie to co napisałaś, to takie hmm .... uczciwe
![]() Teraz napiszę, że bardzo podoba mi się bryła domu: jest nieduża, przyjemna, ciepła i zachęca do obejrzenia wnętrz. Wnętrza są w ciepłych barwach, proste i skromne, ale nie pasuje mi kilka rzeczy, na przykład obraz w kuchni. Nie pasuje mi on dlatego właśnie, że jest w kuchni, Ja powiesiłabym tam jakieś kuchenne ozdoby. W salonie umieściłabym ciemniejsze kanapy, te są takie miodowe, a ja dałabym coś w brązie. Te oczywiście pasują, ale Ja po prostu wolałabym coś bardziej kontrastowego. I jeszcze się "doczepię" do kącika z półką na książki (w sypialni), a konkretnie do tego fotela. Kolorystycznie jest oczywiście idealnie dobrany, ale jego typ jest jak dla mnie nowoczesny, a mieszkanie takie nie jest. Ja bym postawiła tam fotel z tego typu, co w salonie. W sypialni nie podoba mi się też obraz (ze względu na kolorystykę). Na rzucie widać, że w salonie ściana sąsiadująca z przedpokojem jest zupełnie "goła", nic tam nie stoi. Do tego wszystkiego jeszcze umieściłabym dużo kwiatów, ponieważ Ja uwielbiam kwiaty. Wnętrza mają nietypowe kształty i widzę, że niektóre meble są nietypowo umieszczone. Stąd nasuwają mi się pytania: - Czy simowie mogą korzystać z umywalki w łazience? Stoi po skosie, a tuż obok stoi wanna. Obawiam się, że korzystanie z niej jest niemożliwe. - Czy simowie mogą korzystać z tego fotela w sypialni? Wiem, że on zajmuje dwie kratki, a jedna z nich zastawiona jest przez stolik do kawy. - Czy simowie mogą korzystać z szafy na ubrania? Stoi ona pod kątem 45 stopni, a wiem z doświadczenia, że niekiedy postawienie szafy w ten sposób, uniemożliwia korzystanie z nie. W tym przypadku jest to tym bardziej prawdopodobne, że obok stoi lustro. No to chyba tyle. Pragnę zaznaczyć, że w mojej wypowiedzi bardzo ważne jest słowo "JA", ponieważ jest to tylko moja opinia, którą podpowiada mi mój gust. A gust wiadomo, każdy ma inny. Pozdrawiam ![]()
|
|