![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No właśnie
![]() Nie mam żadnych wrogów. Nawet go simy nie znali. Przychodzi, zaczepia, atakuje. STrasznie irytujące ![]() Przykład z wioski Takemizu: [IMG]http://i21.************/1zvpyq8.jpg[/IMG] Ostatnio edytowane przez Fảlivrin : 29.09.2007 - 11:50 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To są po prostu "Łobuzy".
Kliknij w niego i Przekup 50 to dadzą Ci spokój |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Oooo to dziwne... Ja juz byłam 3 razy na Wyspie i 1 raz w Wisce i nic takiego nie mialo miejsca...
I co z tymi kieszonkowcami ja chyba mam zrytą gre bo zadnych kieszonkowcow nie ma u mnie(zreszta jak narazie nie bylo) |
![]() |
#4 |
Reputacja: 12
|
![]()
Wpisz kod boolprop testingcheatsenabled true->kliknij na niego trzymając SHIFT->force error->Delete i po sprawie ^^ Już ich nie ma
![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Kieszonkowiec nazywa się "Nikczemny Szarlatan"
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No dobra, pozbyć się ich można szybko. Ale to jest strasznie wkurzające. Mojego Sima (mężczyznę) tylko policzkują. Za to moją SImkę (kobietę) normalnie atakuje
![]() Trochę z tym Maxis przesadził. Albo to wszyscy tak mojej rodziny nienawidzą (bo kod motherlode nie żałowałam) ![]() |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja mam takich zaczepnych simów w Przedmieściach.
Jak moje simy jadą na zakupy albo do klubu,to pojawia się sim,który szturcha i policzkuje innych.Czasami jest ich więcej. Wczoraj mój sim pojechał do sklepu odzieżowego "Druga Skóra".Pojawił się jakiś rudzielec,zaczął szturchać jakąś simkę i innego sima. Potem ją spoliczkował,i gdyby nie to,że mój Sim wrócił do domu,to pewnie widziałabym bijatykę. Już parę razy mi się takie coś zdarzyło. |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ale masz dodatek "podróże" ? |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|