![]() |
#1 |
Reputacja: 18
|
![]()
Hej
Co jakiś czas w grze pojawiają się mi błędy . Np. nastolatek czy dorosły jak pisze pamiętnik w pewnej chwili ta książka jest przylgnięta do sima ,a sim nie pisze .Jak dwoje dzieci bawiło się w policjanta i złodzieja to obaj w pewnej chwili sie zatrzymali i tylko głowami ruszali . Andżelika Przyjemniak wzięła miśka i chciała nim z kimś porozmawiać ale ten misiek zatrzymał się w niej . Musiałam go wyjmować w trybie kupowania. Ale jej ręce były powyginane . Błażej w rodzinie Biedaków jak stał się małym dzieckiem ale cały czas biegał . Każdą czynność robił szybko . Na szczęście to minęło . Ale jak to wróci ??? Co mam zrobić ??? ;( Czy jedynym rozwiązaniem jest reinstalka ??? Może to wadliwe obiekty które pościągałam . Pousuwałam połowę i tylko została choinka i parę ozdób . I nie wiem jak dalej będzie ![]() ![]() P.S Wszystkie dodatki jakie posiadam są oryginalne . Mogę podać kod do instalacji (oczywiście żartuję ![]() Jakby co ! JA PRZECZYTAŁAM REGULAMIN |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
ściągnij i zainstaluj aktualizację do podstawy i dodatków które masz: http://thesims2.ea.com/update/
powinno pomóc ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jeżeli chodzi o ten pamietnik to sim przyciska książkę do siebie, gdy inny sim jest w pobliżu (pamiętnik to bardzo osobista sprawa każdego sima). Pisze gdy jest sam w pomieszczeniu!! A jeśli chodzi o pozostałe zdarzenia to może ściągnij jakiś patch do gry.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|