![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Od jakiegoś czasu gram w podróże i nie byłożadnego błędu (xD dzięki Allia), dzisiaj usunęłam kilka dodatków z neta i jak chciałam włączyć to mi się pokazywało takie coś:
![]() Proszę o szybką pomoc... ;( Ostatnio edytowane przez Reggie : 27.10.2007 - 20:36 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Podaj mi parametry swojego komputera.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie wiem gdzie to wszystko jest xD *cielok*
Ale komputer mam dobry, nigdy nie było problemów. I miejsca mam dużo i procesor dobry, nie wiem kurcze, tylko cvo z tymi sterownikami,... Pomógł by mi ktoś... Jeśli komuś tak bardzo zależy na ytch punktach (lol O_O według mnie to głuoie, nie wiem po co one...) to dam... Proooszę... |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
pewnie zbyt stara karta graficzna ktora nie moze pracowac z direct 9.0c.
aha parametry sprawdza sie tak: Start -> Uruchom... -> wpisujesz do linijki dxdiag -> i pisze ci - o systemie, ilosci ramu , o procku, o biosie itp. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hm... Czy to możliwe, że wyżuciłam te sterowniki, bo dzisiaj trochę czyściłam kompa i no kurde... możliwe?
I teraz właśnie je ściągam, czy trudno będzie je zainstalować i mogę mieć problemy, bo szczerze mówiąc to jeśli chodzi o sprawy kompa to zawsze sobie sama radziłam, ale od kiedy mam pomoc Kazia to strasznie się zacofałam, bo nic nie robię sama. A teraz nie ma dla mnie czasu ^^' Zepsuję coś jak je ściągnę...? I mógłby mi ktoś napisać szczegółowo jak to zainstalować...? PROSZĘ... :> Pozdrawiam :* LM |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
musisz wymienic karte graficzna (za stara jest - nie spelnia standardow direct 9.0c - kiepsko...) kup sobie nowa i powinna gra ci smigac
|
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
"nie byłożadnego komputera" chyba błędu? Jeżeli gra Ci wcześniej działała, to pewnie, usunęłaś directX 9.0c.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dziękuję Allia, powiedz mi tylko... NA jakiej płycie O_o
Jakbyś mi powiedziała to byłabyś już poprostu przeboska ^^ ![]() Jej. A gdzie mogę sprawdzić jaką mam kartę graficzną, bo tam jak daję urochom i tak dalej to tego nie ma (wiem, wiem męczę was...)... Ale jak mi działało, to czemu teraz nie działa... xD Chyba nie wina karty graficznej nie? Ostatnio edytowane przez Reggie : 27.10.2007 - 22:10 |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Np. od podstawki. W instrukcji na pewno będzie napisane, co zrobić, żeby go zainstalować.
![]() Skoro wcześniej działało, to nie wina karty. Żeby sprawdzić: Pulpit-->Właściwości-->Ustawienia-->Zaawansowane-->Karta Tadam xD |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
*myśli*
Dzięki ale nie zrozumiałam, (blondynka? nieee...) możesz mi wytłumaczyć tak no wiesz dokładnie (^^) Płyty od the sims 2 nie mam bo pożyczałam ok koleżanki, mam tylko płytki od dodatków (wszystkich prócz NS, bo to też miałam od koleżanki) A w intrukcji od np. podróży nie ma nic takiego napisanego... |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|