![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nikt nie potrafi mi pomóc. Miałam wgrane The Sims 2,Na studiach i Nocne życie.Potem wgrałam 4 pory roku i po włączeniu gry wyskoczyło okienko że dodatek Nocne życie został odinstalowany, ale 4 pory roku działają. Gra się odpaliła ale brakuje w niej Nocnego życia. Wszystkie dodatki są w osobnych folderach. Proszę o pomoc bo nigdzie nie mogę jej znaleźć ;(
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nic dziwnego, że nikt nie potrafi Ci pomóc - nie powinno się stać tak jak opisałaś. Skoro jednak powyższy przypadek miał miejsce nie widzę innego rozwiązania niż reinstalka - coś się skopało w plikach gry. Ewentualnie podstawa i/lub dodatki są pirackie i stąd problemy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
W rzeczywistości ta gra nie została odinstalowana. Jeżeli uruchomisz ta co została niby odinstalowana to normalnie sie włączy, tylko że prawdopodobnie nie bedzie zadnych otoczeń. Też tak miałam gdy miałam pirackie wersje. Zakup oryginalnych napewno ten problem rozwiąże, chociaż wiem, że nie każdego na to stac, ale cóż... Na to nie ma sposobu niestety. I jeżeli wersje są pirackie - to grając w 4PR nie bedziesz miała opcji z NŻ. Tak to już jest;/
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Niestety, jest tak: albo NŻ, albo CPR... Osobiście wolałabym CPR
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem, może to kwesta szczęścia, nie mam pojęcia. Sama osobiście większość płytek z serii TS2 mam oryginalne, ale nie wszystkie i jak na razie jest dobrze. Moja koleżanka natomiast kupiony w sklepie ma tylko dodatek Na Studiach - reszta to piraty. I co? Gra jej śmiga bez żadnych problemów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Sprawdzałam że folder z Nocnym Życiem jest tylko gra go jakby nie widzi po zainstalowaniu CPR. Ale sie juz z tym pogodziłam i odinstalowalam NŻ
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|