![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No a więc ściągnęłam kilka dodatków (konkretnie mebli ) i gdy uruchamiam grę
pojawia się komunikat o obiektach zmodyfikowanych, i jest tam pytanie czy mam je włączyć (co grozi uszkodzeniem gry) czy wyłączyć Czy jak uaktywnię te obiekty , to nic się złego nie stanie ?? Jak było u Was ..?? ![]() ODPOWIESZ...? ;( Ostatnio edytowane przez dusiaczek955 : 13.11.2007 - 16:31 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
zawsze pojawia sie taki komunikat przynajmniej u mnie i zawsze mam wlaczone (nic sie jeszcze nie stało), jesli wylaczysz to mebli nie bedzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nio ja wiem hehehe ;D że nie będzie ;D ale dzieki ... Mam nadzieję że u mnie też się nic nie stanie xd
Czekam na następne odpowiedzi....a jak z tym jest u Was??Następnym razem też się zapyta? ![]() Ostatnio edytowane przez dusiaczek955 : 13.11.2007 - 16:36 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Też tak u mnie jest. One chyba nie będą działać (te z błędami) czy coś w tym stylu. Ogólnie to wszystko powinno działać jak należy. A jak zechcesz to wejdź w jakiejś rodzinie w opcje i znajdź opcję wyłączenia komunikatu. Nie prubowałam, ale pewnie po włączeniu nie będzie się to pojawiać. Zawsze możesz znowu włączyć ten komunikat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Dokładnie tak jak mówią szynszyl i Simona - ten komunikat zawsze się pojawia (w podstawowej wersji gry i w Na Studiach chyba nie) i to jest ostrzeżenie, że dodatki ściągasz na własną odpowiedzialność, bo zawsze jest ryzyko jakiegoś błędu.
![]() Ale to nie znaczy, że zawsze dodatki wywołują błędy... Kiedyś był taki temat (chyba został usunięty, bo już mi go wyszukiwarka nie znajduje) i tam właśnie userzy potwierdzali, ze też go mają, chyba że mieli podstawową wersję The Sims 2 - wtedy to okienko się nie pojawia i zawartość zmodyfikowaną można sobie włączyć / wyłączyć tylko w opcjach.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dzięki dziewczyny ! ;*
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie martw się, Dusiaczek... To nic takiego... Zawsze pojawia się, gdy instalujesz dodatki. No i radzę wybrać opcję "włącz", inaczej dodatków nie zobaczysz w grze
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Kiedy ja zaistalowałam ostatnio nocne życie to też mi sie coś takiego pojawiło(oczywiście kliknęłam wlącz).Ale jak za drugim razem włączyłam grę znow mi się to pojawiło i jak za trzecim razem włączyłam gre,znów to samo.Skapnęłam się wreszcie,że przecież trzeba w opcjach wyłączy pokazywanie się tej ramki....
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest