Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 17.11.2007, 15:50   #1
KrysiekSZ
Guest

Domyślnie PODWÓRKO: Rodzina Sponsorów!

To niesłychane w jak szybkim tempie SimCity się rozwija! Do miasta przybywa coraz więcej Simów i tym samym, staje się ono z każdym dniem coraz większe. Niedawno w SimCity zamieszkała nowa rodzina, której losy bardzo mnie zainteresowały. Otóż nie mieli oni na tyle pieniędzy, aby wykupić lub chociaż wynająć domek w SimCity. Na szczęście pomógł im burmistrz miasta, który zapłacił ze swojej kieszeni za dom dla państwa Sponsorów.

Zainteresowani sytuacją rodziny Sponsor, postanowiliśmy udać się do SimCity i z nimi porozmawiać. Całą relację znajdziecie TU. Miłej lektury!

P.S. Korzystając z okazji chciałam Wam przypomnieć o zasadach przysyłania prac do Podwórka. Pamiętajcie, że w Waszych pracach znaleźć musi się zarówno opis danego budynku/rodziny jak i jego zdjęcia! Jeśli brakować będzie jednej z tych rzeczy, prac NIE będziemy zamieszczać na stronie (piszę o tym, gdyż otrzymaliśmy już kilka relacji, które nie zawierały albo zdjęć albo opisu). Więcej informacji znajdziecie pod TYM adresem.

A już za tydzień kolejna relacja! Zaś jutro zapraszamy na drugą część testu Młodzieżowego Stylu - tym razem omówimy nowości Trybu budowy i kupowania w grze - zapraszamy!

newsa dodała P_aula

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania