![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No więc... Jak chcę włączyć simsy to wyskakuje mi takie okienko:
Przekroczono limit czasu uwierzytelniania płyty. Ponowić próbe.? I zanim włączę te simy to z 2-3 razy pojawia się to okienko. Żeby było wszystko jasne: Mam wszystkie części oryginalne. A tutaj jeszcze rzut ekranu: http://i8.************/71n8i9c.jpg LUB: W czasie gry jest napisane, iż działanie programy zostało zakłócone. Rzut: http://i13.************/73e381c.jpg A potem jak kliknę OK to gra się wyłącza. Bez zapisania oczywiście. To też jest denerwujace. Zz góry dziękuję za pomoc. :* Ostatnio edytowane przez Moniiia : 23.11.2007 - 10:21 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Śmierdzi mi tu piractwem jak nie wiem co...
Widziałam podobne rzeczy w piratach u koleżanki bo cracka nie miała...było takie samo okienko...i trzeba było płyte włożyc tak u niej pisało,a u Ciebie to już całkiem... Ostatnio edytowane przez Eámanë : 23.11.2007 - 10:33 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mówię: Mam WSZYSTKIE oryginalne.! Po co miałąbym kłamać. O__o ?
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
I nie obraź się na mnie ale ja Ci nie pomogę bo nie zamierzam łamać regulaminu forum. Jeszcze się nad tym zastanowię...bo moja koleżanka miała piraty i orginały i dlatego tak sie robiło... Edit: Co do drugiej wiadomości dopisanej przez Ciebie to znam różne przyczyny wyskakiwania tego nieszczesnego błedu: -Zapchane wiatraki w kompie -Złe sterowniki do karty grafiki -Za słaba karta grafiki -Procesor zbyt szybko się przegrzewa Jesli w innych grach wystepuje ten sam problem proponowałabym ściagnac radiator z karty graficznej, usunac paste i nalozyc nowa warstwe. PS: Jaką masz karte? GRAFIKI Ostatnio edytowane przez perslyy : 23.11.2007 - 10:28 |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Spoko. Za co mam się obrazić.? Ale powiem to jeszcze raz. Mam wszystkie oryginalne. WSZYSTKIE, wszyściutkie. Tyle, że podróże są lekko porysowane. [płyta] Czy to może być przyczyną.?
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Zmieniłam na górze moja wypowiedź (dodałam odp. na 2 pytanie z błędem). |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Moja karta graficzna to: RADEON 9200 series.
Ehh... |
![]() |
![]() |
#8 | |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja mam karte nvidia geforce 2 i jest taka sama jak ta.
Mam ten sam problem i to jest wina karty ten RADEON 9200 jest znacznie za słaby,musisz wymienić karte.... Ja nie musze ponieważ czekam na nowy sprzęt ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ale przedtem jak grałam to takiego błędu nie było. Dopiero takie coś się pokazuje od ok. 1 tygodnia.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|