Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.11.2007, 12:09   #1
Tonetti
Guest

Domyślnie Stylowy dom by Tonetti [BRAK ZDJĘĆ]

Witam.

Chciałbym zaprezentować wam moje kolejne dzieło -
Stylowy dom

Dom ten z zewnątrz wydaje się być skromny, jednak jego wnętrza są bogate, przepełnione przepychem. Wewnątrz rządzi nowoczesny styl, a dom z zewnątrz jest skromny i nie tak bogaty, jak wnętrza.

W domku znajduje się również pokój dużego dziecka, ale fotek nie pstryknąłem..

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:31

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.11.2007, 13:16   #2
pas-q-da
Guest

Domyślnie Odp: Stylowy dom by Tonetti

3/10 chyba pomylono tu przepych i styl z absolutnym brakiem gustu. Przepraszam, ale to moje zdanie.

stare 23.11.2007, 13:18   #3
Rëñáës
Guest

Wszystko pięknie. Łazienka jest za szara. Brzydka. ;(
Daje 7/10

stare 23.11.2007, 14:10   #4
shezza

Reputacja: 13

Noo tak całkiem szczerze dom mi się nie spodobał. Sama bryła jest nieciekawa, ogródek nie ma w sobie żadnego pomysłu, jest po prostu napaciane gdzie popadnie. W środku też szczerze mówiąc nie najlepiej. W pierwszym pomieszczeniu, chyba salonie, zdecydowanie przegiąłeś z tymi kwiatkami. Tego typu tapety powinno się kłaść z pewnym umiarem, np. dwie ściany gładkie, a dwie wzorzyste. Meble nie bardzo widać, ale po zdjęciach można stwierdzić, że są zbyt ciemne jak na to pomieszczenie. Połączenie brązowej tapety i prawie czarnych szafek optycznie bardzo zmniejsza całe pomieszczenie. Pierwszy pokój na piętrze jest całkiem niezły, ale wydaje mi się, że czegoś w nim brakuje. Następny pokoik to chyba sypialnia, mam rację? Sorki, ale po fotkach trudno poznać... Tutaj znowu niezbyt trafne połączenie. Ciemna podłoga, 'poważne' umeblowanie i ta tapeta... Wyszło mdło. Pokoik dziecka to już jest przegięcie. Tam ma mieszkać maluch, powinno być jasno i optymistycznie, wyszło ponuro... Nawet, jeśli to pokój chłopca, tak czy inaczej jest za ciemno. Poza tym umeblowanie trochę nie teges. Tam chyba zabawki jakieś powinny być, a nie wazony... Łazienka to jest już zupełny apartament wampira. Zlituj się, chociaż jedno małe okienko! Podsumowując: Domek raczej nie trafił do mnie. Nie podoba mi się umeblowanie, z pokryciami ścian też coś nie tak... Dużo rzeczy można by jeszcze poprawić. Miało być stylowo, wyszło raczej neutralnie.
shezza jest offline  
stare 23.11.2007, 14:19   #5
Irbis

Reputacja: 14

Przykro mi, ale ja w tym domku bogactwa i przepychu nie dostrzegam. Nowoczesność owszem daje się zauważyć, patrząc na zdjęcia mebli z internetu.
Na wielu zdjęciach, zamiast wnętrz, pokazujesz pojedyncze meble (kanapa, lodówka,stół z krzesłami, biurko, wanna).
W przedpokoju tapeta wygląda okropnie, sama w sobie jest nawet ładna, ale takie zastosowanie odbiera jej przyjemny wygląd.
Najlepsza z pośród wszystkich pomieszczeń jest chyba sypialnia.
Poza tym mam wrażenie, że w domku jest pusto. Nie wiem, czy rzeczywiście tak jest, czy to tylko zasługa tych brzydkich, rozciągniętych zdjęć, ponieważ nie pokazałeś domku w rzutach.

Przykro mi Tonetti, ale według mnie ten dom nie jest stylowy
stare 23.11.2007, 19:30   #6
happysad
Guest

Po wstępie spodziewałam się czegoś lepszego. Jedyne co mi się podoba to widok z zewnątrz. Dom wydaje się ciepły, przytulny, prosty. Styl? Przepych? Bogaty?
Pierwsze zdjęcie pomieszczenia i pytanie - o matko co to ma być ? Nie wnikam skąd tapetę wytrzasnęłaś, ale się postarałaś, żeby taką kiczowatą wyszukać pośród tylu innych. Jedyne co mi się podoba to sypialnia,ale nie w całości i zdjęcie z stolikiem i dwoma krzesłami. A na resztę spuśćmy zasłonę milczenia.

stare 23.11.2007, 19:40   #7
Kenji

Reputacja: 10

szczerze?
nie...
=__=
moje oczy... ałć... paski,kwiatki... błee
nie mówię o innych szczegółach
3/10
stare 24.11.2007, 12:30   #8
agacia5
Guest

Chciałabym zamieskzać w tym domu . Bardzo m isie podoba

stare 24.11.2007, 14:01   #9
tysiulek13
Guest

Śliczny, jednak nie podoba mi się ogród. Kwiaty postawione gdzie popadnie, brzydki efekt. Tapeta w przedpokoju razi w oczy, zbyt ciapata.
Ocena tysiulek13: 6,5/10
P.S. Skąd masz te boskie fotele z kuchni?

stare 24.11.2007, 14:23   #10
Komurka
Guest

Moim zdaniem to wnętrze tego domu napewno nie jest zrobione nowocześnie i z przepychem. Tapety są strasznie mdłe, przez co domek jest nudny i niczym nie przykówa uwagi.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania