![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam,
Jestem tu nowy, jezeli zle napsialem temat to prosze osoby wyzsze o poprawienie. A wiec mam taki problem po jakims czasie znowu zainstalowalem gre the sims 2 i dane dodatki : Nocne zycie, zwierzaki, wlasny biznes, szyk i elegancje i wszystkie do impreza i podroze i wczesniej jak mialem simsy to normalnie gdy jakies rzeczy przy budowie domu sie kupuje to sie klika zmienia kolor tego czegos a u mnie np w samochodach tego niema na samochod jakis klikam zeby kupic stawiam na podjazd niema go niewidoczny duzo rzeczy mam niewidocznych i niewiem co zrobic czy przeinstalowac czy cos zmienic :1smutny: :1smutny: Pozdrawiam i czekam pilnie na pomoc ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
1 Raz słysze coś takiego że kupujesz autko i go nie widać??masz do okoła domu,budynku takie zielone jak tak to twoje pole i tyle
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Reinstall może pomóc, ale nie musi
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ehh wiem oco ci chodzi ze mam takie cos dookola domu ale tu oco innego chodzi ! Jak chcem sobie wybrac autko to tam juz niemam obrazkow tylko pisze No PIC a jak klikne zeby np zobaczyc czy wogle istnieje to go nie ma i nie widac :1smutny: I tak mam w wielu rzeczach, a bez samochodu i innych rzeczy niema gry :1smutny: A i dziek iza przywitanie
pozdro i nadal czekam :1smutny: No sterowniki mam najnowsze, a moje dane kompa to : Procek : 1,7 amd ale ustawione na 1,4 Karta graficzna GeForce FX 5500 128 mb Ram: 1,25 gb A sterowniki mam najnowsze jakie byly na stronie nvidi bo ostatnio musialem do innej gry instalowac, a powiem ze jakies pol roku albo rok mialem simsy i wsio bylo ok tylko sie przycinaly ale wywalilem i teraz tzn wczoraj instalowalem i ten glupi blad, juz nieiwiem co robic a tych wersji troche jest a reinstalka zajmie jakies 3 h OdFever: Używaj opcji Edytuj. Ostatnio edytowane przez stagnacja : 24.11.2007 - 13:19 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ale to jedyne wyjście
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()