![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
siemka!!
mam pewien problem.... ;( mam simsy: moda z H&M, impreza, nocne zycie, rozrywka rodzinna, wlasny biznes, impreza, na swieta, ziwerzaki, i podroze ![]() ![]() wsumie to mam 2 problemy ![]() 1.(mniej wazny) siostra kupila mi oryginalne simy podroze ktore chodza z plyta czy to mozliwe?? 2.(WAZNY)po zainstalowaniu simsow podroze i po wlaczeniu gry wyskoczylo mi ze dodatek the sims 2 cztery pory roku zostal odinstalowany... :1smutny: ;( sama nie wiem czemu....nic nie ruszalam ani nic...czy mozna miec simsy podroze i cztery pory roku?czy nie? bo boje sie ze jak zainstaluje cztery pory roku to podroze mi sie usuna ;( ;( ;( ;( POMOCY.... ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 20
|
![]()
Czy masz nieoryginalne simsy? Piraty inaczej mówiąc...
1. Ale czy co jest możliwe? Że chodzą z płytą? A jak to, to ty nie wiesz? Masz tyle simsów i nie wiesz, że chodzą z płytą? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
1. No jesne, że tak - każde simy chodzą z płytą.
2. Ja się jeszcze z takim czymś nie spotkałam. mam i to, i to zainstalowane (Podróże i CPR) i nic mi się jeszcze takiego nie zdarzyło.. Może coś źle zrobiłaś? Bo zapewniam Cię, że dodatki (obojętnie jakie) mogą być ze sobą <jak to ujęłaś> Désignér ma rację - jeśli masz TS2 CPR piraty, a Podróże oryginalne, to bardzo możliwe, że wyskoczył Tobie taki błąd. Ostatnio edytowane przez Nikita : 01.12.2007 - 15:11 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja Tak Miałam Zainstaluj Najpierw Simsy H&M Potem Simsy Cztery Pory Roku A Na Końcu Simsy Podróże Albo Chyba Trzebabyło Najpierw Simsy H&M Potem Simsy Podróże A Na Końcu Simsy Cztery Pory Roku Mam Nadzieje że Pomogłam :shy:
Pozdr. ![]() A Masz Oryginały? OdFever: Używaj opcji Edytuj. Ostatnio edytowane przez stagnacja : 01.12.2007 - 15:40 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|