![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To mój drugi dom na forum.Starałam się, by miał ciepły, rodzinny klimat.
Wiem, że bryła paskudna ![]() Oczywiście fatalna grafika psuje cały efekt :/ ale nic na to nie poradzę. To tyle.Oceniajcie! Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:50 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo ładny, jasny i przestronny 10/10
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się, nie mam nic do zarzucenia
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bryła nie jest taka tragiczna, ale przydały by się inne kolory tynku, bo te nie są zbyt ciekawe!
Na zewnątrz nie podoba mi się strasznie ścieżka do domu, taka niechlujna. Wchodzimy do domu i zaraz fortepian ? raczej kiepski pomysł. W każdym pomieszczeniu nie podobają mi się kolor ścian. Raz zbyt zimne raz zbyt mdłe. Przyznam, iż ta praca jest lepsza od poprzedniej widać robisz postępy, jednak daleko jeszcze do perfekcji. Mam takie wrażenie, że robisz zbyt duże te projekty. Może pokazała byś nam mały domek dla singla? Wydaje mi się, że o wiele lepiej poradziła byś sobie z tym. |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła nie jest zła. Szkoda tylko, że ogródek taki... no w sumie tu prawie nie ma ogródka. Dom jest za duży, przestrzeń niezagospodarowana. Tapety sprawiają, że wnętrze staje się zimne i surowe. Bardzo podoba mi się dywan w salonie, dzięki niemu pomieszczenie staje się cieplejsze
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
W sumie, tak naprawdę dom nie jest taki duży, tylko na zdjęciach się tak wydaje.Jak będę mogła to wrzucę jeszcze ze dwa rzuty z góry.Dzięki za ocenki ;D
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie Obraź Sie Ale On Jest Brzydki
Pozdr. ![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła jest ok ale tak jak ktos wspominał - przydałby sie inny kolor tynku. Poza tym kilka rzeczy wewnatrz wogole do siebie nie pasuje.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ten dom jest - jak to można powiedzieć - "zimny". Za dużo tego koloru, przedmioty, krzesła, drzwi, zwłaszcza łazienka. Więcej by się przydało rzeczy "ciepłych", czyli kolor czerwony, pomarańczowy itp.
Ocena - 5/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|