![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam! Zacząłem pisać o Jeffie Lotniku, ale tak nakręciłem, że wolałbym ,żeby temat usunąć... nieważne ;p
Rozdział 1 Co Jeff miał ze sobą zrobić? Kupić małą chatę za małą kasę! Po ukończeniu studiów, razem ze swoją narzeczoną Aleksandrą i dwoma Dobermanami ze schroniska Jeff zdecydował się kupić ładną chatę, za stypendium dziekańskie... Z czasem kasy zaczęło brakować, ale sami zobaczcie... ![]() Rozpoczęło się naturalnie od niewielkiej frajdy ![]() ![]() ![]() ![]() Ale miejsza o to... Kasy wciąż brakowało! Mimo to, Jeff starał się coś wymyślić. Chcąc zadbać o kondycję swoich przygrubych psów, znalazł im karierę. Dla pieska "Misiaka'' Karierę psa policyjnego, dla suczki "Fitki" show-biznes... Powodziło im się... właściciele zabrali się za naukę pupili. Nie mieli forsy na te durne treserki... ![]() No i coś z tego wyszło... ale coś, to było zaledwie 5 tysięcy tygodniowo, a jak na Sima, to dosyć mało. Ignorując to, Jeff zrobił niespodziankę swojej przyszłej żonie - tkz. w jego rodzinie przed-małżeństwo, czyli upewnił ją, że nigdy jej nie zdradzi ;p Cheater :laugh: Imprezka się udała ![]() ![]() Zbulwersowany muchami (i brakiem węża) w kieszeni postanowił kupić posiadłość i założyć jakiś biznes, a skąd znaleźć NA TO kasę, to dowiecie się w następnym odcinku mojego fotostory, jak to Jeff grzebał w www.simkonqrsyswiata.ts2.pl... Ostatnio edytowane przez Liv : 26.12.2009 - 11:45 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|