![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A więc mój problem jest następujący. Ponownie zainstalowałam The Sims 2 Na Studiach i niestety nie chcą działac. W czasie ładowania rodzin wyskakuje mi dobrze wam znany i przez wszystkich kochany komunikat o przerwaniu aplikacji. Proszę nie odsyłac do tematów gdzie pisze co wtedy zrobic bo specjalnie przenosiłam moje dodatki z neta, wyłączałam aplikacje i antywirusa jak reszte... Wczoraj też grałam u mojego brata i zauważyłam że w otoczeniu, w lewym górnym roku nie mam kółeczka z... chyba kapeluszem gdzie wybiera się miasto uczelni. Mam tylko kółeczko z powrotem do otoczenia czy czymś tam ponieważ nie używam go. Narazie mam zainstalowany jedynie zestaw świąteczny i zwalony dodatek na simsach. Może ktoś też tak miał?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A masz oryginał czy pirat?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Oryginał tak samo jak podstawe
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może dodati,lub kody dłuotrwale uszkodziły gre?Reinstalke spróbuj.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nadal nic
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 12
|
![]()
No to moze odinstaluj wszystkie simy , tzn. na studiach i podstawowa i zainstaluj ponownie...
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jeżeli dodatki i domy zainstalowałaś z starej gry (jeżeli oczywiście instalowałaś kilka razy grę i skopiowałaś downloads) i w tej starej grze też były takie błędy to niestety będzie potrzebna reinstalka. Chyba, że domki do których nie możesz wejść są ściągnięte z internetu, a ich cena zaczyna się od znaku "-" to do nich nie wejdziesz.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Po pierwsze: Ja to nie "ona"
Po drugie: Chyba pisałem że instalowałem od nowa wszystko Po trzecie: Czy była mowa o jakichś domach? Edit: Wchodziłem do wszystkich domów we wszystkich miastach i nic ![]() Edit 2: Mam takie jedno pytanie. Zainstalowałem wszystko od nowa. Wszystko się psuje od nowa ale nie w tym rzecz. Chciałem zagrac w Simsy więc włączyłem zwykłe i... Wykasowała mi się historia miasta a jeżeli kliknąłem na dom to simy w tych białych "dymkach" (no wiecie o to chodzi?) były w innych pozycjach. Do tego się tak ścinało ;( Chyba poszukam w piwnicy 1 ![]() Ostatnio edytowane przez MiQued93 : 03.01.2008 - 19:24 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|