![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Poprawiłam domy. Niestety, bryły to nadal kloce, nie mam na nie pomysłu. Są jednak mniejsze i nie mają aż tyle wolnej przestrzeni. Ich zdjęcia zrobiłam nocą, w oświetleniu lamp, więc mam nadzieję, że nie będzie wyglądać jak TS1
![]() Ale co tu gadać, już wstawiam zdjęcia: Dwa domy razem: ![]() Bryła 1-go domu: ![]() Biuro: ![]() Kuchnia: ![]() Łazienka: ![]() Sypialnia: ![]() Sypialnia nastolatki: ![]() Wnętrze: ![]() Bryła 2-go domu: ![]() Salon: ![]() Sypialnia: ![]() Kuchnia: ![]() Łazienka: ![]() Biuro: ZAPOMNIAŁAM ZROBIĆ ZDJĘCIA!! Wnętrze: ![]() Proszę o oceny, dla porównania mój dom jest pod tematem: Pierwszy dom by kago-to-ja |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Super te bryły się prezentują! Extra mostek z tą wodą obok tak na całej długości.
Wnętrza też o niebo są lepsze, bardziej przytulne i pomimo tego że mniejsze to są przestronne SUPER! Obydwie sypialnie mi się podobają, chociaż dla nastolatki dodałbym jakiś gadżetów takich typowych jak dla nastolatków. Porównując Twoją pierwszą prace z tą dam 9/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No teraz jest naprawde niezle ! Podoba mi sie...jest coraz lepiej i zeczywiscie sie postarałaś.Ja tez tak jak Komurka porównam twoje domki 8,5/10
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Powiem szczerze, że czekalam na ten domek. I nie zawiodlam się
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No teraz jak sie przyjrzalam to rzeczywiscie...moze daj cos do tych łazienek...moze masz takie reczniki na ozdobe,kwiaty itp....
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wiem, trochę puste te łazienki.
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Do 1 domku nic nie mam ale w drugim... blaty w kuchni zapchane na fula tylko jeden blat wolny do tego umywalka taka tam nie pasuje. Za to w lazience nie ma prawie nic. Pusta przestrzen!
Wiem, że ja nie robie najpiekniejszych ale daje tylko 6/10. Mam nadzieje, że poprawisz to i dodasz zdjecie z biora w drugim domku! |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się. Pomieszczenia straszne ciemne (brak lamp??) Bryła z CZPR, nie umiesz dopasowywać tapet i podłóg... 5/10
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bryły nie widzę za dobrze, bo jest ciemno.
Ale domek/domki w środku ładny/e. Łazienki za duże i puste. 8/10. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
domki są nawet ładne ale.... po co ci taka duża łazienka skoro masz w niej mało "elementów"?
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|