![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Szczerze? Nie podoba mi się.
![]() Ma źle dobrany makijaż i pękatą twarz. W ogóle nie jest realistyczna. Ach, nie dam ocenki liczbowej. Jeśli chcesz dawać Simki na forum, musisz poćwiczyć. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
sprobuj popracować nad twarzą dodaj jakieś realistyczne piegi i makijaż, bo na razie jest okropna. Nie podawaj sie, bo to najgorsze co możesz teraz zrobić.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dziękuje za szczere komentarze.No cóż zastanawiam się czy dalej konturować czy lepiej skończyć z robieniem simów.
|
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Nie jest najgorsza, ale nie podoba mi się jej fryzura. Ściągnij więcej makijaży i innych dodatków z internetu i spróbuj stworzyć jeszcze jedną simkę - ocenimy
![]()
#6 |
Reputacja: 14
|
![]()
Tak jak powiedziała Eamane pościągaj sobie dodatki z internetu czyli: Bardziej realistyczne skiny, makijaże, fryzury i inne dodatki. Poćwicz też trochę. I jak się wytrenujesz daj kolejną simkę
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Po przerwie powracam z drugą simką.Oto Sydney:
![]() Ps.Nie miałam czasu ściągać ubranek. Edit:Kliknijcie na te fotkę to się powiększy Ostatnio edytowane przez Aqua65 : 25.01.2008 - 12:00 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mogła byś dać większe foty? bo jestem ślepa, albo nic nie widze
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nikt nie komentuje ;(
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Spokojnie. I tak jest lepiej niż za pierwszym razem. Spróbuj wyregulować rysy twarzy. Nie staraj sie odrazu zrobić simki, która będzie inna niż wszystkie inne. Wyobraź sobie, że jesteś chłopakiem. Zrób simkę, która nadawałaby się na Twoją dziewczynę.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|