![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Przedstawiam mój nowy dom ~99~
![]() No to tyle ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 22:14 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Super dom tylko jakby ci trochę zdjęcia nie wyszły daje 9/10
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bryła nie podoba mi się zbytnio, ale wnętrze nowoczesne w jasnych kolorach 9/10
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bryła- 9/10
Przedpokój- 9/10 Jadalnia z kuchnią- 10/10 Łazienka- 10/10 Pokój 1- 10/10 Pokój 2- 10/10 |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten dom może stać się reklamą tandety i dotdatków z neta.Nie podoba mi się bo te meble i ozdoby są takie nienaturalne.Moja ocena: 1/10.
#6 |
Guest
|
![]()
Ej ty, mysza95, jak ci sie cos nie podoba to nie komentuj, dobra? Nie bede budowac jakis beznadziejnych domów bez dodatków.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Prosiłaś o "komcie" :/ jaguska368.Więc licz się,że twoje domy nie wszystkim się muszą podobać.To jest jej opinia,o którą sama prosiłaś :/.Niech nie komentuje skoro jej się nie podoba?Ma prawo jej się nie podobać,a komentować może.To jej zdanie.I naucz liczyć sie z krytyką,a nie z samymi plusami...
Mi tez się nie podoba. Nie ma w sobie niczego ładnego,jest sztuczny.I raczej bardziej nowoczeny niż przytulny. Pozdrawiam,Myrtle |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Ok... mam malutkie pytanko! Czy w tym domu jest chociaz jedna rzecz, która nie pochodzi z internetu? Bryla mnie nie powaliła. I znowu widzę to szklane "coś" co było w twoim poprzednim domku i muszę szczerze przyznać, że nie lubię tego szklanego czegoś. Czy kanapy także nie było w domku który pokazywałaś poprzedni? Dlaczego tu tak szaro!? Kichn ię też już gdzieś widziałam i do tego ta lakierowana podłoga ... Agrrh! Łazienka jest jednym z największych pomieszczeń w domu - czy twoim zdaniem to normalne? Ekchmm... i dlaczego papier toaletowy jest tak daleko od kibla? W pierwszej sypialni praktycznie jest tylko łóżko. W drugiej oprócz łóżka dochodzi nam szafa, kanapa i ... oooo... czy to jest oczko wodne!? O_o . W domu pusto, sztucznie i wcale nie przytulnie. Z dwojga złego wolę poprzedni dom...
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Sheep-y : 29.01.2008 - 14:16 |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mi tez srednio sie podoba, jest jakis taki sztuczny, meble wygladaja jak plastikowe. 4/10
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
To oczko wodne było, wyobraź sobie z zestawu
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|