![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wiem że był juz temat przyklejony o tym ale mi nie działa i dlatego postanowiłam założyć nowy.
Ja już się załamałam. Przeczytałam chyba wszystkie fora jakie są możliwe i nic nie znalazłam. Mój problem wygląda tak: 1. Zainstalowałam Sims 2 podstawę. 2. Zrobiłam reset. 3. Zainstalowałam Sims 2 Na Studiach poprosiło o 4 cd więc włożyłam. 4. W połowie czerwona kreska się zatrzymała i wiskoczyła ramka z napisem kopiowanie plików. Wcisnęłam Ok i się odinstalował ten dodatek. Zrobiłam tak z dwoma cd4 jakie posiadam.(mają odpowiedznie nazwy czyli Sims2_4). 5. Zrobiłam format kompa. 6. Zainstalowałam wszystko jeszcze raz tak jak wyżej napisałam. Nie zadziałało. 7. Ściągnęłam cd4 z neta i wmontowałam obraz płyty w daemonie. W ogóle nie widziało obrazu. 8. Nagrałam ta ściągnięta płytę na CD i nazwałam jak należy.Płyty też nie widzi .Nie działa. 9. Patch'e też nie działaja bo jak kliknę dwa razy to prosi o 4 cd i robi się to samo.Zatrzymuje się aktualizacja. 10. Co mam jeszcze zrobić? Pomoże mi ktoś? Dziękuję z góry |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Zainstaluj normalnie grę a jak ci już zainstaluje to nieaktualizuj tylko zresetuj komputer powinno zadziałać
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Już tak robiłam i w grze nie było zainstalowanych dodatków. Były tylko: Podstawa i Cztery pory roku
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|