![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Fikus Fikus - parterowy, rodzinny dom. Dla 2 - 3 Simów i psa. Rozmieszczenie pomieszczeń i taras tworzą idealne warunki egzystencji dla Twojego Sima. Również spory, obsadzony ogród daje chwilę oddechu w codziennym, zabieganym życiu... Wielkość/Size: 3x3 Pomieszczenia: salon, kuchnia, łazienka, 2xsypialnia / livingroom, kitchen, bathroom, 2xbedroom Cena/cost: 78 782 $ Wymaga: TS2, TS2 NS, TS2 NŻ, TS2 ZW i TS2 4PR Kominek ad_20 by ulmille - Thanks! Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 13:04 |
|
![]() |
#2 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
To chyba twoja najlepsza bryła .
Co do wnętrza jest bardzo ładne nie powiem piękne ponieważ te dwie sypialnie i łazienka nie podobają mi się ale to tylko ze względu na kolorystykę nie przypadła mi do gusty . Najbardziej spodobał mi się salon jest ciepły i przyjemny . Jak wspomniałem zewnątrz prezentuje się świetnie więc ocenie osobno wnętrz i ogród Zewnątrz 10\10 Wnętrze 8\10 Czyli Ogólnie 9\10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dzięki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hmm, mysle, ze to jeden z Twoich gorszych domków
![]() Jestem ogromna fanką Słonecznika i Słonecznego ![]() Co do wnętrza nie mam zastrzezeń - miało być brązowo-beżowe i konsekwentnie jest ![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Moze w takim razie to bardziej kwestia wykończenia domu na zewnątrz? Wydaje sie być chaotyczne. Albo to po prostu kwestia tego, ze mam hopla na punkcie tamtych dwóch domów i uwazam je za ideał domków nie-nowoczesnych...
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny! Bez gadania daję:
10/10 Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi sie podłoga w kuchni. Poza tym to OK.
|
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek bardzo ładny.
Kuchnia - jest OK! 10/10 Łazienka - Nie podoba mi się troche. 5/10 Salon - 10/10 Sypialnia 1 - 10/10 Sypialnia 2 - 10/10 Ogród - 10/10 Bryła - 10/10 65/70 Super wynik! Pozdro! ![]()
#10 |
Guest
|
![]()
Ulala... A ja nie widzę nic, do czego można by się przyczepić
![]() Domek podoba mi się zarówno z zewnątrz, jak i w środku. Dużo ciekawych rozwiązań, ładne połączenie kolorów i znakomite rozmieszczenie pomieszczeń. Super ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|