![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przyznam się bez bicia: rodziną tą gram bardzo żadko[no, ale gram
![]() ![]() Rodzina 'składa się' z Anny, Kamila, Kasi, małej Marysi i kota Trapera. Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 13:23 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 16
|
![]()
Pierwszy! Dom moim zdaniem jest piękny cieply i w ogóle super. dasz do ściągnięcia??
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Cudowny , cieszyłabym sie gdybyś dała do ściągnięcia
![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Nie podoba mie się dach 8/10
POZDRO |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Naprawde ladny dom super ja w tym domu bym grala na okraglo ale nie wiem jak wy
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dla mnie bomba!! W końcu ktoś kto zrobił fajny domek i nie przesadził z dodatkami. O to chodzi aby pogłówkować z kodami a nie ściągać dodatki. 10/10
|
![]() |
#7 |
|
![]()
Domek jest exstra.tylko pogratulować.10/10
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Mnie się dom nie podoba nie mój styl
Pozdr. ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ciepły dom z dużą ilością "drewna"
No to jedziem z ocenami ![]() zewnątrz -szlaczek co wy macie z tymi dżunglami? ;] Jak dla mnie napakowane mnóstwo roślin "żeby nie było pusto" i wygląda to brzydko .Schodki prowadzą nas do paru pniaków. Jak już są schodki to w moim mniemaniu powinna być tam jakaś altanka. Byłoby bardziej "cywilizowanie". Nie ma drogi przed wejściem do domu i to mi się nie podoba. przedpokój - maleństwo. Nawet ciężko było ci zdjęcia zrobić. kuchnia - podoba mi się ,szkoda tylko ,że nie ma miejsca na więcej krzeseł. pokój Kasi - nie podoba mi się ten rząd zabawek pod ścianą ,ale to przecież jeszcze dziecko ;] .Ogólnie przytulisty pokój. (ona ma Garfielda na ścianie ! =O) Tylko przez nadmiar tych zabawek robi się bałagan (może jakieś półki na nie?). salon - niepotrzebny las w kącie. Jeden kwiat by starczył .Ogólnie : zielono mi ^^ łazienka - nie prostokątna ! ;] Kojarzy mi się z łazienkami na obozach xD .Nie jest brzydka ,ale ciasna i to jest minus. sypialnia - na ścianie o jeden obrazek za dużo. Kącik dziecka ma inne kolory i nie jest już tak ciepło i żywo w pomieszczeniu. łazienka - ładna i ciepła, ale...mała ;p Jest to moja ocena. Są gusta i guściki ,a mój jest ździebko dziwnawy ^^ Ciągle pisze ,że pomieszczenia są małe,ale to już takie spaczenie (sama mam wielgaśny dom). Do tego domu bardziej pasowałaby mi jakaś starsza rodzinka. Nud(n)a ocena : 8/10 |
![]() |
#10 |
|
![]()
Dziękuję za wszystkie oceny
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|