![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pokrycie terenu wygląda ochydnie. Jest takie... nienaturalne? Lustrzany podjazd też mnie odpycha. A na temat bryły wolałabym się nie wypowiadać. Duża, nieprzemyślana, dziwna. Zresztą- widzę tylko front, który na dodatek ma tylko jedno (!) okno. Co prawda duże, ale jedna ściana jest zupełnie pusta. Wewnątrz wszystkiego jest 'napchane'. Ok- lubię takie domki, ale 'napchanie', które widzę tu jest ... nie wiem jak to okreslić... pewnie się powtórze ale nienaturalne, na siłę. Lodówka w kuchni wygląda jak w sklepie spożywczym. Zwolenniczką 'lustrzanych' podłóg jakoś nie jestem. Dawniej wyglądało to może ciekawie, ale teraz jest denne i oklepane. Przez 'bałagan' w fotkach nie mopgę się połapać co jest w jakim pomieszczeniu. Całość mi się nie podoba 4/10
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Domek nawet ładny.
Szkoda, że zdjęcia nie pokolei. 8/10 Ps. Zapraszam do moich domków. Linki w sygnaturze. Pozdrawiam! Kotek23^^
#4 |
|
![]()
Pokrycie terenu jest okropne,dach mi się niepodoba,czy w domu jest tulko jedno okno,podjazd mi się nie podoba,źle porobione zdjęcia wszystkiegi nie widac,łaźenka okropna bo zielona i do niczego nie pasuje,jadalnia też brzydka te sidzenia i stół są za niskie,nie wiem czy ma ogród bo nie pokazałaś tyłu domu i lodówka wygląda tak jak z jakiegoś spożywczaka,sypialnia chyba najładniejsza i ten gabinecik też mi się niepodoba
ogólnie nie okropne 3/10 Próbuj dalej pudowac bo można tylko coraz lepiej Pozdrawiam secret-name532 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Domek jest bardzo ładny
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|