![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Moje pierwsze simy na forum. ![]() ![]() ![]() Jessica [IMG] ![]() [/IMG] [IMG][IMG] ![]() [IMG] ![]() [/IMG] [IMG] ![]() tutaj ze swoim narzeczonym jak się zaręczali (^^,) dałam, bo ją dobrze widać ![]() a tu narzeczony Jess - Patrick [IMG] ![]() [IMG] ![]() hah ale mina ![]() ![]() [IMG] ![]() oceniajcie ![]() sory, że zdjęcia z gry :* Ostatnio edytowane przez Caroliiine : 07.03.2008 - 19:16 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To przecież dobrze, że zdjęcia z gry. Jak na razie wydaje się ładna ta pierwsza simka, ale daj zdjęcie jak się nie uśmiecha. Drugi Sim całkiem fajny, ocenię pierwszą simkę jak dasz zdjęcie twarzy, a drugi Sim to jakoś... hm... 7,5/10
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ten drugi w sumie taki trochę nieudany
![]() ![]() a na wszystkich trzech zdjęciach jest ta sama simka, tylko w innej fryzurze i ubraniu. zaraz edytnę i dam jakieś 'nie uśmiechnięte' ![]() dzięki za ocenę :* |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Faaaajne Ta simka ładna ale sim... kobiecy?
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
kobiecy?
![]() ![]() ![]() ![]() dzięki za opinię :* ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A ta simka ma na jednym zdjęciu szpare między zębami O_o .... ^^
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Milcia96 - tak, tak. ^^ zrobiłam to celowo, raz daję jej szparę, raz zwykłe, a raz fioletowy aparat.
![]() ~*~ Kolejna simka. Nazywa się Amanda Toblerone. Może nie jest ładna, ale wydaje mi się, że ma dość oryginalną urodę i ogólnie jestem z niej zadowolona choć mniej niż z poprzedniej ![]() ![]() z bliska: [IMG] ![]() do połowy: [IMG] ![]() uśmiech ![]() [IMG] ![]() w całej okazałości ![]() [IMG] ![]() A i jeszcze muszę sie pochwalić - poprzedni simowie wzięli ślub i mają już pierwsze dziecko. ![]() [IMG]http:/ ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja... Maszkara.... koszmar. Utop je albo odsprzedaj biednemu farmerowi O_o
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
omfg. (^^,)
no, ale dzięki za szczerość ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
twoja simka ma nienaturalna twarz i bardzo splaszczona...przykro mi to mowic ale nie podoba mi sie......3,5/10
a to dziecko.....tak mi przykro ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|