![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam wielki problem... Kupiam kiedys the sims historie z zycia wziete
i przez przypadek polamalam. pozniej zainstalowalam the sims 2 i od razu akcesoria mlodziezowy styl, niedawno kupilam sobie the sims2 podroze i akcesoria moda z HM. zainstalowalm je bez przeszkod!! i gdy chcialm je wlaczyc udalo mi ise na poczatku ale pozniej sie nie udawalo.... pokazywalo sie: Przekroczono limit uwierzytelniania plyty. i gdy klikalam kolejny raz pisalo: Wloz orginalna plyte zamiast kopii. Dziwie sie bo ja mam orginale plyty i w dodatku nie porysowane. Teraz mi tylko dziala the sims 2(wersja podstawowa). A wogole co to znaczy to uwierzytelnianie prosze pomozcie mi!!! ;( ;( ;( ;( ;( Myslam ze to moze miec zwiazek z tym ze mam popsuty czytnik ale to chyba nie to bo inne plyty mi czyta. PS mam windowsa xp! Pomozcie ;( ;( |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Spróbuj ponownie włożyć płytkę i odpalić, tak kilka razy. Moja kumpela tak miała ale po pewnym czasie przestał jej się ten błąd wyświetlać.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ja juz tak probowalam ale i tak nic nie pomaga...
ale dzx za odp. moze sie kiedys samo naprawi... ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 18
|
![]()
Przeczyść płytkę. Kiedyś miałem identyczny problem, tyle że z inną grą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Zrób tak jak mówi Camerio - przeczyść płytę, lub przetrzyj. Jakiś paproch czy coś i już gra się nie włącza.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ja juz to dawno zrobila ale i tak sie nie wlacza
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
a czy na jakimś innym komputerze chodzi?
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ale wsadzasz płytkę z The Sims Podróże? Tak się tylko upewniam, bo z packów nie odpalisz...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|