![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam problem, a dokładniej to grałam sobie w simsa i mój sim posadził małe dziecko na nocniku a ono w czynnościach ma, że jest jeszcze w kojcu i nie może zejść z tego nocnika
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 28.12.2009 - 12:09 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Masz pirata czy oryginał?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Wpisz kod boolProp TestingCheatsEnabled true i kliknij na Sima z wciśniętym Shiftem. Wybierz "force error" i "reset"
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam orginał i właśnie to jest pierwszy raz, dzięki Serenity zaraz spróbuje
![]() Edit: Działa, dzięki wielkie ![]() Ostatnio edytowane przez Shila : 25.03.2008 - 18:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Witam,
nie chciałem zakładać nowego tematu, gdyż mój problem jest podobny do tego. Dlatego odkopałem stary temat. Otóż grałem długo moją simką i nie zapiałem gry. Potem ona się zacięła w dużej wannie no i zapisałem grę. Znalazłem sposób jak ją uratować i odblokowałem ją. Jednak teraz kiedy jest odblokowana od razu po 10 sekundach pojawia się mroczny kościarz no i ona umiera. Mieszkała sama więc nie ma komu błagać o jej życie. Kościarz pojawia się, gdyż Simka długo była zablokowana i ma na minimum pasek energii, głodu i pęcherza. Czy jest jakiś sposób/kod by szybko podnieść jej te paski energii, głodu itp? A może da się jakoś zrobić by była nieśmiertelna lub wskrzesić ją z urny za pomocą kodu? Proszę o pomoc gdyż jestem nieźle sfrustrowany bo nieźle mi szło i wszystko super się układało a tu bum. No i żadnego zapisu poza tym, kiedy jest zacięta nie mam. |
![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Jeżeli masz dodatek Nocne życie spróbuj wpisać zaraz po wczytaniu parceli MaxMotives.
Albo w trybie otoczenia wpisz podany powyżej boolProp Testing... i jak tylko wejdziesz na parcelę poprzesuwaj paski potrzeb simki myszką. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 12
|
![]()
Dokładnie tak jak pisze bjork.
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Hej. prosze o pomoc. Grając W sims2 moja simka zacięła mi się w wannie próbowałam wpisywać w kolejności shift+ctrl+c boolProp Testing... ale to nic nie działa lub nie umiem tego zrobić. Proszę o łopatologiczne wytłumaczenie
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
1. Włącz grę.
2. Poczekaj, aż się załaduje. 3. Wybierz otoczenie i dom z Simem. 4. Wciśnij crtl+alt+c. 5. Popatrz na górę ekranu. 6. W białym polu wpisz boolprop testingcheatsenabled true. 7. Wciśnij enter. 8. Najedź myszką na Sima. 9. Trzymaj wciśnięty shift i kliknij na Sima. 10. Znajdź polecenie ForceError i kliknij na to. 11. Pojawi Ci się okienko. Kliknij w nim na "reset". Mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dzięki wielkie Liv! ;D bardzo dobrze wytlumaczyłaś
![]() to gram dalej dzięki |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |