![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Z wszystkich simek podoba mi sie tylko jedna: Dalia. Jest śliczna. 10/10
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dziękuję
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi tez się podoba tylko Dalia
![]()
#5 |
Reputacja: 22
|
![]()
Są zbyt maxisowe. Zazwyczaj robiąc simy chce się zrobić je jak najbardziej podobne do ludzi a tu niestety są mało podobne. Ściągnij lepsze skiny, włosy, makijaże a będzie lepiej.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hm... To Twoje zdanie, że się próbuje
![]() ![]() ![]() ![]() Lepsze skiny? To znaczy wyglądające jak z nienaturalnych zdjęć modelek z okładek jakichś magazynów? Nie, ja tego nie lubię ![]() Lepsze włosy? To znaczy wyglądające jak sztuczne, podoczepiane i farbowane na dziwne kolory? Nie. Mnie się to po prostu nie podoba. Na osłodę, żeby było co oceniać ![]() ERYK ![]() ![]() ŁUCJA ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez TeaHouseMoon : 03.04.2008 - 19:10 |
![]() |
#7 |
Reputacja: 22
|
![]()
Mi bardziej chodziło o to, że simy, które mają przypominać simy trudniej sie ocenia niż simy bardziej podobne do ludzi.
Lepsze skiny-wyglądające bardziej naturalnie Lepsze włosy-wyglądające bardziej naturalnie Chodziło mi o to, żeby to wszystko wyglądało bardziej naturalnie. Widocznie się nie zrozumiałyśmy. No trudno... EDIT: Zapomniałam ocenić simy ![]() Eryk: no tak jakoś średnio mi sie podoba, głównie to chyba fryzura. Za bardzo przeciętny. Łucja: całkiem ładna. Zwykle nie lubie za mocnych szminek ale ta akurat jakos dodaje je uroku. Do tego ładny kolor oczu i dosyć nietypowa fryzurka. Chyba najładniejsza ze wszystkich tu danych simów. Starałam się oceniać ich bardziej po simowemu, chociaż przyznam, że było mi dosyć trudno ![]() Ostatnio edytowane przez luja : 03.04.2008 - 20:12 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Rozumiem, co masz na myśli
![]() ![]() ![]() Dziękuję za ocenę ![]() ![]() ![]() ![]() Poszukam czegoś naturalnego, może jednak coś przypadnie mi do gustu. Jakby ktoś zechciał mi zasugerować jakieś strony i/lub autorów godnych polecenia, co robią porządne dodatki, to nie obraziłabym się ![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Łucja jest ładna i urocza, to chyba w tych oczach siedzi ![]() |
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Widocznie mam pecha
![]() ![]() Z tym szukaniem to faktycznie mam problem :> I właśnie nie wiem gdzie szukać, bo tyle tego, że ciężko. Ale staram się, daję słowo ![]() Dzięki ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|