![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nie, to nie jest kolejne cukierkowe Fotostory. Dodam jeszcze tak przed rozpoczęciem, że to moje pierwsze proszę więc o ocenę na luzie ;p.
Prolog ![]() Cześć mam na imię Maja, żyje sobie jak każda inna nastolatka ze swoimi problemami itp. Nie nie ja ŻYŁAM jak każda normalna nastolatka póki mój kochany tatuś (Piotrek) nie znalazł sobie tego wrednego babska za żonę( Ivona się zwie), które cały dzień spędza przed lustrem podziwiając swoje nowe silikony. ![]() Niestety mam teraz też dwie wredne siostry. Nie uśmiecha mi się to, szczególnie, że wszystkimi obowiązkami obarczają mnie. A zapomniałabym wam je przedstawić. Pierwszą moją „siostrą” jest Jagoda ma 15 lat i dwa ulubione zajęcia leżenie na kanapie i oglądanie telewizji oraz podcinanie sobie żył. To drugie jest jej nałogowym zajęciem. Nie wiem co ona widzi w kaleczeniu sobie ciała ale gdy się ją o to pytam powiada, że to nie moja sprawa. Ja zresztą sama nie mam zamiaru mieszać się w to. ![]() Kasia jest moją drugą „siostrą”, czemu mnie tak ukaraliście jakby jedna siostra nie była kopem od losu. Ma również 15 lat. Osobiście bardzie ją trawie, jest do mnie milsza. Jej ulubionym zajęciem jest zabawa z bezdomnymi zwierzakami. Pisze tu zwierzakami, bo nie ogranicza się tylko do psów i kotów. Uwielbia również pingwiny skunksy. ![]() Żyłam sobie prawie całkiem normalnie do tego pamiętnego ranka, od tego czasu wszystko jest inaczej. Siedziałyśmy sobie przy stole Kasia nawijała mi coś o UFO, a tata poszedł zrobić śniadanie niestety dobrym kucharzem nie jest, ale Ivonie oczywiście nie chciało się nic robić. Było nawet fajnie aż się dziwiłam, co się stało, że jest ok. ![]() No i długo na nieszczęście nie trzeba było czekać. Tata, gdy postawił mleko na piecu, aby te się gotowało, usiadł z nami do stołu, zagapił się no i stało się wybuchł pożar. Wszyscy oczywiście okropnie spanikowaliśmy, Tata jako pierwszy odzyskał zimną krew i kazał nam się ewakuować, po czym wraz ze strażakiem próbował ugasić pożar. Pisze tu próbował po wprawdzie pożar został ugaszony, ale kosztem życia mojego kochanego taty. ![]() Nawet zdjęcia z jego udziałem nie wyglądają pięknie, bo Ivona wylała na nie swoją poranną kawę. Teraz moje życie jest całkiem inne, ale o tym opowiem wam potem (Jagoda coś ode mnie chce). __________________________________________________ ______________ Mam nadzieję, że się podobało zdjęcia są tak duże dlatego, że to coś w stylu opisu postaci. Następne zdjęcia będą mniejsze. 1 odcinek dam za jakieś 4 dni. Mam jeszcze pytanko zrobić go w formie komiksu, czy zostawić tak jak jest. Ostatnio edytowane przez Shinobuu : 07.04.2008 - 16:45 Powód: górne zdjęcia nie chcą się otwierać |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|