![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To mój pierwszy domek na forum bo jakoś wcześniej nie miałam zapału do robienie domków. Nie będę się rozpisywać powiem tylko tyle że ma 2sypialnie+łazienka+kuchnia+salon+ogródek
![]() Zacznijmy od lotu ptaka ![]() ![]() Teraz czas na salon ![]() ![]() ![]() Przejdźmy do sypialni ![]() ![]() Teraz pokoik dziecka ![]() ![]() ![]() I łazienka: ![]() ![]() Oraz kuchnia z jadalnią: ![]() ![]() Ostatnie z pomieszczeń najmniej ciekawe czyli garaż: ![]() I wreszcie przyszedł czas na ogródek ![]() [URL=www.fotosik.pl] ![]() ![]() Teraz tylko rzut z góry: ![]() To na tyle proszę komentować !! ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ok to oceniam.
Strasznie wysoki ten dach, czy nie dałoby rady zrobic innego? Bardzo oszczędna sypialnia i pustawa przez to. Za mało roślin w środku. Nie za bardzo podobają mi się te puste podłogi, sprawiają wrażenie niewykończonych, jakby jeszcze były w remoncie. A zamiast tych krzesełek w ogrodzie przydałby się bardziej jakiś skalniaczek, bo meble to nie rośliny. Oceny punktowej nie wystawiam, bo szczerze mówiąc nie wiem jaką wystawić. Pracuj dalej, oglądaj inne domki, może coś cię zainspiruje ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
wszystko takie nieciekawe . ;/
4/10 pzdr. od Sheby ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Po pierwsze: słaba jakość zdjęć. Hmm. Bryła. Czy mi się wydaje, czy dom nie stoi na fundamentach? Kolor bryły nawet mógłby być. W ogrodzie za mało roślin. W środku już nieco gorzej. Budujesz za ciemne pomieszczenia, za duże, albo po prostu takie się wydają, gdyż w domu jest za mało mebli, tzn. świeci pustkami. Na ścianach też jest pusto.
Na przyszłość dodawaj żywsze kolory pomieszczeń, dawaj więcej obrazów na ścianach, trochę kwiatów nie zaszkodzi ![]() Ćwicz dużo, praktyka czyni mistrza. ![]() Ocena: 5/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Taki pusty ten dom... Ciemny i zimny. Kolory ścian mi sie nie podobają. Ta kuchnia jest okropna. Czerwone ściany, różowe meble, pomarańczowo- bązowa podłoga. W takim pomieszczeniu bolałaby mnie głowa. W środku żadnych kwiatów... Moja ocena to 3,5/10
|
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podoba mi się... strasznie pusto... :/ 4/10
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pusto i gdzie niegdzie nie dopasowane meble.
4/10
#8 |
Guest
|
![]()
Już zbudowałam bardzo podobny dom. Kolorystycznie to samo właściwie. Pomieszczenia są mniejsze i mają więcej roślin mebli itp. Może jutro ukaże się na forum
![]() EDIT: Nie dziwie się waszym ocenkom mi się też za bardzo ten domek nie podoba. Za duży jest. I tak nikt w nim nie mieszka ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jeśli byłby to starter, to ok, ale ponieważ jest to domek już zamieszkały jest tu STRASZNIE PUSTO!(-3) Po za tym meble nie zawsze są do siebie dopasowane do siebie tj. 'kontrastują' ze sobą(-1,5). Nie podoba mi się kolor ścian w kuchni i sypialni i podłoga w salonie(-1). Ogród też jakiś pustawy(-1)...No i jakość zdjęć jest beznadziejna(-0,5). Plusy za łazienkę (1) (jest jako taka) wysoki dach (lubię takie) (0,5) za to, że to twój pierwszy domek na forum (0,5) i za to, że jest prawie bez dodatków z neta (0,5).
Werdykt końcowy: 5/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
3/10
Nie chce mi się gadać |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|