![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cześć. Mam zamiar sobie kupić laptopa. To on:
http://sklep.vobis.pl/oferta/noteboo...20s_t2370.aspx Jak sądzicie, czy będą na nim płynnie chodziły Simsy? [wszystkie dodatki oprócz minipacków] Proszę o odpowiedzi. :* |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
W grach takich jak The Sims 2 najważniejsze są 3 podzespoły komputera: karta graficzna, pamięć RAM oraz procesor. Laptop, który chcesz kupić spokojnie "uciągnie" grę wraz z dodatkami. Mam zastrzeżenia tylko co do systemu operacyjnego (na tym laptopie jest Windows Vista, który przeróznie reaguje na gry) i karty graficznej, która ma pamięć powiązaną z pamięcią operacyjną komputera. Jeśli masz mozliwość to poszukaj laptopa, który ma "samodzielną" grafikę (w specyfikacji przy opisie karty graficznej nie powinno byc dopisku "pamięć współdzielona".)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja mam simsy na laptopie z vista. Działa o wiele lepiej niz na komputerze. Żadnych problemów
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
powinny ci chodzic ale jezeli tak niue bedzie to kup sobie simsy historie z zycia wziete to napewno ci bedzie chodzilo... bo one sa specjalnie na laptopa
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hmm... A czy ta karta graficzna jest aż taka zła.?
Bo trudno znaleźć laptopa z parametrami jak ten, a z kartą 'samodzielną' w tej samej cenie. ;p [ niestety do dyspozycji mam tylko 2500 zł, a muszę wymienić komputer.] |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jeśli chodzi o Vistę to akurat nie ma z nią problemu, wiem, mam i nie jest taka straszna jak to się często słyszy. Co do karty graficznej to cóż... nikt nie gwarantuje, że będą chodzić, ale to różnie bywa
![]() Ostatnio edytowane przez Guanabanana : 19.04.2008 - 07:06 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja też mam simy na laptopie z vistą i chodzi mi szybkom (bez problemu) a na drugim kompie normalnym też z vistą simy chodzą mi jak marzenie
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Guanabanana, Alex bez sensu jest pisanie, że wam na laptopach z vistą śmiga, bo laptop tak samo jak pc nie ukażdego jest jednakowy. Podajcie specyfikację swojego sprzętu, to będzie można porównywać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ja też mam viste na lapotpie i chodzą pez problemówi bardzo szybko i mam wgrane wszytkie dodatki i napewt TH hisotie życia wziezie iz rzycia zwierzą i z bezludenj wyslpy
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |