![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
w sims2 mam problem w niektórych ściągnientych domach podczas ładowania czyli gdzie jest napisane np.wczytywanie rodzina kowalscy pojawia się komunikat DZIAŁANIE PROGRAMU ZOSTAŁO ZAKŁÓCONE APLIKACJA ZOSTANIE ZAMKNENTA. I TO SIĘ DZIEJE W NAJLEPRZYCH I NAJDROZSZYCH DOMACH !!! :con:
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Opcji jest wiele, błąd ten wywala właściwie zawsze, gdy z grą coś nie tak, nie da się jednoznacznie określić dlaczego tak się dzieje. Czy w tych domach masz dodatki z neta? Od początku nie da się do nich wejść? Jeśli tak, być może któryś z dodatków chlewi i stąd problem. Istnieje też możliwość, że Twój komputer nie wyrabia gdy próbujesz załadować dużą, dobrze wyposażoną parcelę i dlatego się buntuje. Póki co tylko to mi przychodzi na myśl, jednak jak już pisałam - opcji dużo i niewykluczone, że nie trafiłam.
Btw.. temat podany wyżej IMO nieco mija się z celem, bo jako, że jest to komunikat standardowy, każdy przypadek jest odosobniony. To tak jakby założyć ogólny topic i dać tam wszystkie linki do problemów z grą, a w temacie walnąć 'masz problem - szukaj niżej' ; ) Ostatnio edytowane przez berata : 25.04.2008 - 11:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|