Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.05.2008, 07:01   #1
gauden19
Guest

Domyślnie Wiejski domek w górach [BRAK ZDJĘĆ]

To dom dla jednego sima i psa.

Oceniajcie, mam nadzieje że wam przypadnie do gustu.

Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:40

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.05.2008, 08:45   #2
Fiorella

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Wiejski domek w górach

śliczny. podoba mi się klimacik.10/10
Fiorella jest offline  
stare 18.05.2008, 09:15   #3
Sheba
Guest

Bardzo ładny ;] trafiłeś/aś w mój styl,moze nie az tak dosłownie ale jedna uwaga,bardzo zbędna:
jesli robisz zdjęcia pomieszzceń w środku domu używaj wysokiego oświetlenia ,nawet gdybyś tylko rbił zdjecia a w grze ich nie potrzebował, djak oświetlenie i zapal je bedzie jaśniej-bedzie piekny efekt. Naprawde :*

9,5/10 (za oświetlenie)

A i prosze oceń moje domki zamieszczone w SYGNATURZE -najbardziej mi zależy na nowym domie który pojawił sie wczoraj pt. 'LYT'

Pzdrawiam i mam adzieje ze ocenisz. Z góry dziex ^^

Edit: a i jezszce niepasuje mi ta nowoczesna żółta fura do takiej drewnianej chaty sorr. ale zmieniam ocene na niższą

8,5/10 ( za oświetlenie i zółte nowoczesne auto)

Ostatnio edytowane przez Sheba : 18.05.2008 - 09:17

stare 18.05.2008, 09:20   #4
Nacia xP :)
Guest

Nie za bardzo mi się podoba , nie ma nic takiego w sobie , ogrodu tak że nie ma ... Jeżeli uważasz , że 3 drzewa , małe jeziorko i szklarnia też nie duża to ogród to się mylisz. EH...
Bryła- Ładna , ale jej kolor mi sie nie podoba...-6/10
Kuchnia - Jest przytulna - 10/10
Jadalnia - Tak samo jak kuchnia przytulna ale... no tak zawsze mam jakieś ale..Nie ma obrazu jakiegoś nad stołem .... za do odejmuje 1 p i jest 9/10
Salon- Nie , nie , nie , nie podoba mi się .... Jak można umieścić tylko jedną kanapę , jakiś stolik umieściłeś/łaś z komputerem , i po co to ? Jak najlepiej wstawić końcik komputerowy do sypialni ... Salon nie podoba mi się , za salon daje - 3/10
Łazienka-Co to ma być ?! Tylko kibel i nic więcej ? TO powiedz mi gdzie twój sim będzie się mył ?Przy zlewie w kuchni ? Raczej nie , więc to nic nie ma i zrób z tym porządek , bo ja sobie nie wyobrażam tego jak człowiek lub sim nie mógł by się myć. - 2/10 sr nie zauważyłam prysznica zlał mi się z tłem sr.
Sypialnia - Pościel nie ta co trzeba , nie pasuje to wnętrza sypialni , nie wiem po co Ci ten nowoczesny fotel w sypialni jak dom ma być w stylu wiejskim.Ten obraz z kogutem nie pasuje do sypialni tak samo ta półka , która jest koło tego obraza lub na nim , to jest ona do kuchni a nie sypialni..Przecież to wyraźnie widać. 2/10
No i to już koniec moja całkowita ocena to - 5.2/10
Pozdrawiam Nacia.

Ostatnio edytowane przez Nacia xP :) : 18.05.2008 - 09:22

stare 18.05.2008, 09:36   #5
Sheep-y

Zielona szklarnia i supernowoczesny samochód gryzą się z ogólnym założeniem domu, a kaluża i wanna (!) za domem też uroku mu nie dodają.
Kuchnia i jadalnia podobają mi się ... mają swój urok... salon już mniej- świeci pustką, zasłonka 'wchodzi' na kanapę a dywan jest aż 'za wiejski'. Komputer też można było sobie odpuścić. Sypialnia za bardzo 'zapakowana', kolory dziwnie dopasowane. No i kołdra z kogutem nachodzi na półeczkę w rogu.W łazience - ku mojemu przerażneniu- jest tylko kibel ...

6/10
Sheep-y jest offline  
stare 18.05.2008, 09:45   #6
avenly

Generalnie nie przepadam za takimi dmkami , ale ten jest ładny, aczkolwiek zupełnie nie pasuje mi tam ten samchód i komputer. I czy w salonie nie ma żandego telewizora? pasowałby ten , który doszedł w zwierzakach. Pomieszczenie z salonem wydaje mi się też trochę za duże. Szkoda , że nie dałeś rzutów...
Sheep-y - a ja tam jeszcze widzę prysznic ^^

7/10
avenly jest offline  
stare 18.05.2008, 09:53   #7
Milou
Guest

Nie będę się rozpisywać.
B. ładny dom
10/10

stare 18.05.2008, 12:54   #8
bouffe
Guest

Dom bardzo mi się podoba. Ma w sobie ten klimat wiejski, aczkolwiek uważam, że szklarnia zupełnie nie pasuje. ;] Wnętrze jest bardzo dokładnie urządzone, wszystko jest dopasowane.

Ocena: 9/10

stare 18.05.2008, 13:02   #9
Sheep-y

Cytat:
Sheep-y - a ja tam jeszcze widzę prysznic ^^
A ty joo ... źle spojrzałam To chyba przez niskie ściany ... no i zmyliła mnie wanna w ogródku
Sheep-y jest offline  
stare 18.05.2008, 13:09   #10
gauden19
Guest

Spokojnie! Prysznic jest w łazience, a wanna jest na dworze bo kupiłem psa, a nie chciałem zmieniać już bryły. Dzieki za oceny nawet te słabe

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania