![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam!
Mam taki problem , kupiłem dziewczynie w prezencie The Sims 2 , normalnie to ona działa tylko u niej na laptopie niemożna stworzyć rodziny bo po stworzeniu gra sie zacina i trzeba wyłanczać grę , prbobowałem juz zmniejszać grafikę najniżej jak sie da , ale to nie działa , głupi byłem że przed kupnem nie poczytałem troszke o tym bo kupiłbym jej Histotrie z zycia wziete , a jeszcze jedno o na ma na laptopie Viste ![]() Czy mozna coś z tym fantem zrobic? Lub czy mozna przeniesc rodzine z np. mojego kompa na jej? Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Można. Kopiując folder z moich dokumentów do niej. Lub spakować tych simów i rozpakować u niej. A jakie ma parametry ten laptop ?
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
najprawdopodobniej laptop nie spełnia wymagań gry. możesz albo podrasować laptopa, albo po prostu zainstalować grę na normalnym komputerze (spełniającym wymagania).
jednej rodziny nie przeniesiesz, możesz najwyżej przenieść zapisy: są jak pisała simziaba w folderze EA Games z moich dokumentach.
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Procek ma 1,7Ghz 1GB Ram a karte graficzną to jakas dziwna Intel X930 tyle co wiem.
A z tymi sejwami to mam cały folder skopiować z moich dokumentów czy jakis konkretny? Dziekuje za odpowiedź ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
dziwne... bo komp dobry. tak, musisz skopiować cały folder ea.
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
a pojemnosc dysku nie jest za mala?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|