![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dom został wybudowany na potrzeby pewnej pary z dzieckiem. Niestety owa para zakończyła swój związek, bezpośrednio po wprowadzeniu się do domu. ON wyprowadził się, a Ann z córką zamieszkały w domku. Ann prosiła o nieujawnianie nazwiska ojca dziecka. Mała ma na imię Angelika.
Nasza podróż dobiegła końca. Proszę o oceny;] Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:46 |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Przyjemnie urządzony, meble dobrane ze smakiem, tylko szkoda, że jedną szafkę "wtopiło" w ścianą po kątem 45 stopni.
Fajny pomysł z ogródkiem na dachu, choć mi osobiście nie przypada do gustu. Ocena - 8/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek jest przepiękny.
Łande kolory, dużo luźnych elementów bałaganowych. Pomysł z ogródkiem na dachu mnie się bardzo podoba. Zastrzeżenia: to samo co bjork. Jedną szafkę "wtopiło" w ścianę (ale tylko kawałek!) Nie ma zdjęcia bryły w dzień. Jakbyś mogła dodać. Bo ogródek na dachu jest, jak już pisałam, wg. mnie b. ładny, ale nie wiem czy to z bryłą ładnie wygląda. 9.75/10 ale to się może zmienić po zobaczeniu zdjęcia bryły w dzień. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mmmm.. Samkowicie ^^ I skorzystałaś z kodów które ci podałam
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
hejka!
świetny domek i super umeblowany :-) oczywiście daję 10/10 bardzo chciałabym się dowiedzieć skąd wziełaś meble do kuchni , pralke , suszarke itd.. prosze odpisz mi na e-mail .. [email protected] .. pozdrawiam :-* |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładnie ! 10/10
|
![]() |
#7 |
Reputacja: 22
|
![]()
Z zewnatrz taki zwykły klocek, nic ciekawego.
Ale za to w środku urządzony bardzo ładnie. Meble do siebie pasują. W ogrodzie razi mnie połączenie stawu(?) z basenem. Wg mnie jakoś dziwnie się ze sobą gryzą. Poza tym reszta jest ok. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
skąd masz całą łazienkę?
|
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Całkiem miły domek. Daję 9/10 za kolor ścian w kuchni i salonie (zbyt ponure).
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Sheba i nicole3131-łazienka i kuchnia oczywiście z www.sims2.simcredibledesigns.com/
katerina1989-kuchnia wyżej, pralka i rzeczy do pokoju gospodarczego www.mangosims2.free.fr Jeśli chodzi o staw, ta tak było w bryle, a ja nie zwróciłam na to specjalnej uwagi. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|