![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Tak jak w temacie...Jakby skamieniała
![]() Grałam i pojawiła mi się opcja,aby simka wzięła dziecko,ale skreśliłam ją,bo było to nie potrzebne...No i do tej pory się nie rusza.Jest brudna,głodna,...,ale nie mogę jej ruszyć.W dodatku ma bliźniaki,które prawie zabrała opieka społeczna(pierwsze dzieci ![]() ![]() Bardzo lubię tę rodzinkę i tę simkę,więc chciałabym ją jakoś odzyskać... proszę o pomoc i szybką odpowiedź... ![]() pozdrawiam,Myrtle edit:ps.jeszcze co jakiś czas klaszcze... ![]() edit 2:facet też się nie rusza...Ratunku!stoją przed łóżeczkami dzieci,a tu mnie straszą już opieką społeczną... ![]() Ostatnio edytowane przez Myrtle : 22.05.2008 - 14:38 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
wpisz kod moveobjects on i wejdź w tryb kupowania i tą simke sprzedaj wyjdź z rodzinki zapisując gre i wejdź ponownie powinno zadziałać
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jeśli nie zapisałaś gry to wyjdz i wejdz jeszcze raz. I nie cofaj jej opcji albo wyłącz wolną wole. Mi kiedyś tez się nie chciała ruszać bo coś boolPropem wcisnełam, wtedy wyszłam i weszłam jeszcze raz i było ok.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ZyzioSim-dzięki!okazało się,iż musiałam sprzedać dziecko,lecz teraz już wszytko gra
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|