![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Kolorowa 17
Evangelina Kolorowa zmaieskzuje miły domek na ulicy Kolorowej 17. Jest ona młodą kobietą, pragnei się uczyć. Narazie nie ma pracy, rodzice dali jej pieniadze na wybudowanie domu. Przeprowadziła się do Truskawkowa [ miasto stworzone przeze mnie ] szukając ciszy i spokoju. Znalazła. Jest to bardzo rozległe maisto, leżące na wyspie, ale wiekszość terenów stanowią lasy i parki. Eva ma wielu znajomych i szuka swojej miłości. Miejmy nadzieję, że jej sie uda. Jak nazwa wskazuje jej dom jest w mairę kolory i wesoły, Panują tu ciepłe barwy i jasne drewno. Dziękuję, że zechcieliście zwiedzic ten dom ; ] Prosze o szczere opinie . Pozdrawiam, Elastyna. Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:54 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
domek b. fajny. Tylko ten zielony dywan w salonie mi coś nie pasuje, ale kwestia gustu. No i supialnia, z tym wielkim kwiatkiem jest taka... zagracona xD
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
JA wiem, że zagracona. Taka miłą być. Wyraźnei napisałam 'Jest ona zagracona i pełna kwiatów, gdyż Eva bardzo lubi takie pokoje.' ; ]
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podoba mi się ten domek.Uwielbiam gdy w domach simów są kwiaty.
#5 |
Guest
|
![]()
Dom podoba mi się. Jest w nim coś szczególnego. ;]
Ocena: 10/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny dom,10/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dziekuję bardzo za oceny ; ]]
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domeczek
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Domek jest bardzo w moim guście. Podoba mi się połączenie zielonego z jasnym brązem (sama tak często robię). W kuchni jest troche pustawo, ale ogólnie jest ok. Kulejesz z bryłą, taki klocek zrobiłaś. Jak na pierwszy dom na forum to jest bardzo dobrze. Ogólna ocena: 9/10
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Dom naprawdę jest bardzo ładny.
Może dlatego, że moim ulubionym kolorem jest zielony i lubię połączenia drewna i zieleni ![]() Ale mam kilka maleńkich minusików: - Po co ta tablica w kuchni? W ogóle nie pasuje, moim zdaniem. - Ktoś już powiedział o tym kwiecie w sypilani. Dla mnie też jest za duży. - Nie podoba mi się też ten żółty balon w sypilani... To by było na tyle ![]() 10/10 Te rzeczy, które napisałam, nie zmiejszyły Ci oceny, ponieważ to jest kwestia gustu. Pozdrawiam! ![]()
|
|