|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam problem dotyczący wyłączania sie monitora podczas grania w simsy. Monitor wylacza sie co jakis czas, dosyc czesto i tylko gdy gram w simsy. Nie wiem co jest grane, komputer jest dobry. Jak sie wyłącza to musze kliknac na alt+tab, wlacza sie pulpit i znowu musze wznowic gre klikajac na ikone simsow na pasku zadan (bez ponownego wlaczania od nowa gry na szczescie).
Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sprawdź użycie procesora i napisz jakie jest ono podczas zwykłej pracy z komputerem (np. kiedy przeglądzasz neta) A w ogóle to były już takie tematy. Zkorzystaj z wyszukiwarki.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowane przez shizeR : 15.06.2008 - 17:48 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Zdarza sie tez ze komp sie wylacza calkiem ;/
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
miałam taki sam problem z monitorem jak ty. w końcu ściągnęłam z internetu sterowniki do mojego monitora i wszystko wróciło do normy.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moim zdaniem nie potrzebujesz sterowników do monitora (bo one są standardowo w Windowsie) tylko do karty graficznej. Sprawdź, jaki model karty posiadasz i ściągnij najnowsze sterowniki ze strony producenta karty. Nie zaszkodzi też aktualizacja pakietów DirectX, jeśli nie masz aktualnych (oznaczonych jako 9.0c)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A mi sie wydaje ze to poprosu dlatego ze podczas gry masz wlaczony jakies komunikatory typu GG, i gdzi tylko komunikator powiadamia o dostepnosci danej osoby minimalizuje Ci sie gra, tak samo jest jesli grasz i akurat ktos do Cibie napisze, wtedy tez gra sie minimalizuje.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
szukalam sterownikow i nie moge znalez;/ Jak mialm jeszcze monior pudlo to chodzilo normalnie a odkad mam ten plaski to sie wylacza co kilkanascie sekund, az mi sie juz odechcialo grania.
Jesli ktos wie gdzie sa sterowniki do monitora NEC to niech poda, bede wdzieczna. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|